Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    (macie problem z gra to byscie go pomogli rozwiazac programistom z BB ale po co lepiej sie czepic Draxopixa)

No przezabawne :] To komu placa za prace graczom czy programistom. Kazdy ma problemy to narzeka. LEpiej sie nie odzywaj jak Ci wszystko pasuje. Forum jest ogolne i kazdy ma prawo pisac. Ja ma obecnie zwiechy nawet co 15 minut, do tego jak mam gre w tle to mi zaczyna wszystko padac nawet filmy na YT sie wieszaja. Dopiero po wylaczeniu gry wszystko sie "odmraza". Jedna wielka tragedia !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    sai_81 - piszesz, i słusznie, że każdy ma prawo pisać na forum, tylko dlaczego odmawiasz tego prawa osobom, które maja inne zdanie niż Twoje?
    Blaszka1971 - proponuję nieco ostudzić w sobie emocje i nie używać epitetów w stosunku do innych graczy, bo takie teksty świadczą raczej o Tobie niż o osobach które chcesz obrazić; nieco więcej kultury

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    SirJacko czy Dropix nie wazne. Ty nie rozumiesz prostych zdan. To nie jest moje zdanie to jest rzeczywistosc. A ty ja zaklinasz. Mi i wielu graczom wszystko sie w grze sypie to nie jest moja opinia a FAKTY. Nie zabraniem tylko pisze ze skoro ci wszystko pasuje to nie musisz sie odzywac w temacie poswieconym problemom w grze. My tu mamy problemy a ty nie badac w Naszej sytuacji probojesz wmowic ze jest inaczej. Nc nie wnosisz do dyskusji poza trolowaniem.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    SirJacko napisze Tobie co na poczatku tego tematu:tytul jak i tresc dotyczy zupelnie czego innego niz wlazenie w cztery litery...masz prawo wyrazic swoje zdanie,wiec zaloz watek i wychwalaj do bolu_byc moze sie myle i bedziesz mial razem z Draxopixem wiecej postow chwalacych niz kazdy temat "narzekajacy" - dawajcie , do dziela!
    Epitety?tosz to bardzo delikatne okreslenia...a co do kultury to wymaga sie nie wtracac pomiedzy wodke a zakaske poprostu Wasze komentarze pasuja w tym watku jak swini siodlo,stad moja reakcja.
    Ps.Gracz zaklada temat,gdyz ma problem i opisuje go by zwrocic na to uwage,niekiedy przestrzec itd... a taki Draxopix sie wtraca i pisze : "przestan sciemniac wszystko dziala..." jak to sie ma do tematu?nawet taki glab nie zauwaza,ze post nie jest skierowany do niego a sie udziela!
    Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 21.11.2012 o 14:29

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ps.
    tutaj specjalnie dla Draxopixa i SirJacko cytat tytulowy tego dzialu:"Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
    Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu."

Jak widac nie ma w tym zdaniu nic o chwaleniu gry itp...wiec Wasze bzdety o blogach itd piszcie sobie na pudelkach_nara

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    no ludzie!!! popłaczcie się jeszcze wszyscy jak to jest źle, nie wystarczy wam że w normalnym życiu też po dupie dostajecie ? co za z***y. Bez odbioru

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Maroncjusz w normalnym zyciu po dupie nie dostaje,gdyz nie postepuje j/w opisani i jak widze rowniez Ty!Czasy komuny sie skonczyly juz dawno by dostawac w dupe i sie z tego jeszcze cieszyc!Podkresle,ze gracze zglaszaja problemy a nie placza i od tego jest ten dzial_lubisz dostawac w dupe i w realu i wirtualu Twoja broszka,ale ja nie lubie i daje temu wyraz_ponial?
    Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 21.11.2012 o 14:49

gn11230a
    Bedzie wiecej czasu na Battlefield 3 ktory jest o niebo lepszy i milion razy tanszy niz niniejsza gierka gdzie za 100zl mozna kupic 7200 klejnotow a byle usprawnienie koszar kosztuke przeszlo 2 raz tyle. Ile wiec pieniedzy potrzeba aby normalnie grac? Ceny za ulepszanie sa brane z kosmosu co swiadczy ze ekonomistow w gronie projektantow tej gry niestety nie ma

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    ale czas na konkursiki maja...hyhy śmieszne to już jest

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez wordan Zobacz posta
    ale czas na konkursiki maja...hyhy śmieszne to już jest
    Chleba i igrzysk ? chyba tak to było jakoś - otumanić naród albo bardziej związane z naszą historią rzucić mięso i papier toaletowy ludzie nie będą narzekać bo będą lecieć do sklepu

czuję że zaraz będzie znowu promo na klejki - przecież to idealny sposób na zasłonięcie nieudacznictwa.

pozdrawiam - zadowolony i usatysfakcjonowany posiadacz okienka z błędem obszaru serwera

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów