Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    [QUOTE=Tindaloo;62868]weź se kup lepszego kompa ;d
    jak dla mnie gra dziala coraz lepiej[/QUOTE

pochwal sie sie swoim lvl-em,rozbudowa wyspy i w koncu komputerem bo jesli komp za 10k zeta nie wystarcza zeby grac w ta gre przegladarkowa to ... zostawie to bez komentarza

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    to jakieś żarty są ......
    po co się reklamować w tv skoro nawet zalogować na serwerze sie nie można?
    czy przypadkiem nie jest to łamanie prawa?
    reklama nie powinna wprowadzać w błąd

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    pochwal sie sie swoim lvl-em,rozbudowa wyspy i w koncu komputerem bo jesli komp za 10k zeta nie wystarcza zeby grac w ta gre przegladarkowa to ... zostawie to bez komentarza
    10k zeta na komp to na czym ty grasz na zabawce jakiejs?
    A czy wystarcza czy nie to sprawa drugorzedna zawsze mozesz sobie pograc na swoim kompie w kolko i krzyzyk na kurniku nikt ci nie kaze grac tu
    PS blaszka jak wklejasz cytat to wklejaj go dobrze
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 20.11.2012 o 17:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    powiem tak trochę zgadzam się wordan wtopiłem w to trochę czasu co gorsza nawet skusiłem się wtopić trochę grosza w to a wychodzi na to ze lepiej było sobie kupić wódkę i napić a kto wie możliwe ze to początek końca trochę kasy może zarobili i czas się zwijać

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Draxopix to,ze jestes dziecko to juz zauwazylem wczesniej kiedy sie nie potrafiles odnies merytorycznie do tematu a jesli dla Ciebie komp za 10,000 zlotych to zabawka to tylko utwierdza mnie w tym,iz takie dziecko nic nie zrozumie_druga sprawa:juz raz Tobie pisalem i nie tylko ja zreszta,ze nie Ty bedziesz ustalac w co grac a w co nie(jestes za cienki w uszach by doswiadczyc jakichkolwiek problemow z ktorymi inni gracze sie spotykaja co widac po kazdym Twoim komentarzu i to w kazdym temacie) i ciesz sie gowniarzu,ze sa tacy co placa za gry bo bys sobie mogl co najwyzej na pudelku popisac.Cytat wkleilem dobrze i nie pierwszy raz wklejam matolku bys mnie pouczal_jak widzisz forum dziala tak samo jak gra!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chciałbym zobaczyć wnętrze tego twojego kompa za 10k :/
    co do gry to już ręce opadają

Serwer
    Czarci Gaj
    Draxopix to,ze jestes dziecko to juz zauwazylem wczesniej kiedy sie nie potrafiles odnies merytorycznie do tematu
    Ale jak mozna sie odniesc merytorocznie do wieszcza co oglasza koniec settlersow? dla mnie to tak samo jak bym mial dyskutowac z panem Zenkiem spod sklepu co zwiastuje koniec swiata

@down
    Draxopix a kto obwiescil koniec settlersow?napewno nie ja,wiec jak sie ogarnij
    Hehe caly ten wątek jest o tym jak wskazuje tytuł
    I nie jest to wątek o problemie pana blaszki z panem draxopixem wiec moze juz skonczymy ten spam i konflikt interpersonalny
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 20.11.2012 o 19:55

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Draxopix a kto obwiescil koniec settlersow?napewno nie ja,wiec jak sie ogarnij

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Proponuje nie zwracać na Draxopix'a uwagi. To typowy forumowy stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych .

Serwer
    Czarci Gaj
    Forum pelne jest róznych stworów stworów leni, stworów nieogarow,stworów wiecznych narzekaczy,stworów uzalerznionych od gry no i jak kolega mowi jeszcze ja
    Cytat Zamieszczone przez Qtre Zobacz posta
    typowy forumowy stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych .
    ktory zadnym z w/w stworów które wymienilem nie jest

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów