Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    daveandnokia nie chodziło że koleś sie wypowiada ale o formę wypowiedzi nie na temat i bił piane
    co do gry to przestała ona być BETA w momencie kiedy zaczęli brać kasę za klejnoty
    i wiecie co jeszcze sie bezszczelnie reklamują w tv to też podlega pod paragraf (reklama nie może wprowadzać w błąd)

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez SirJacko Zobacz posta
    Patry2k10, jeżeli chodzi o analogię do kupna samochodu, to czy ktoś informuje Cię, że kupowany przez Ciebie samochód nie będzie sie nadawał do użytku po np. 20 latach? Oczywiscie że nie, ale przeciez masz tego swiadomosc. Tak samo jest i tutaj. Kupujesz kryształy i wiesz że nie bedziesz gral w tą grę do smierci. Inna jest tylko skala czasowa. A ze akurat okaze się, że nie masz mozliwosci gry po kilku tygodniach ... coż ... życie ;-)
    Zresztą jeżeli kupiłeś kryształki to masz konto z którego możesz je wykorzystac, a jak przypadkiem Towoje konto uleglo awarii, to support z radością zresetuje Ci to konto, przeleje Twoje kryształy na nowe i mozesz spokojnie grac.
    Abstrachuję oczywiście od tego czy jest to wkurzające czy nie, bo oczywiście że jest. Pokazuję Ci tylko to, że domaganie sie jakiegokolwiek zwrotu pieniędzy nie ma żdnych podstaw i jest trochę bez sensu.
    no nie wiem pozwolę sie nie zgodzić
    np kupujesz gienka i co przez te lagi i zawieszania nie możesz grac w przygodach wiec właściciele gry nie spełniają warunków umowy

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    weź se kup lepszego kompa ;d

jak dla mnie gra dziala coraz lepiej

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Od jednego gracza który zakończy zabawę w tą grę to świat się nie zawali bo nie tylko my gramy tylko cały świat.
    Wielokrotnie już czytałem wieszczy(na różnych grach) którzy mówili o końcu gry po jakiś tam up z kolei, który coś pozmieniał i wyszły jakieś błędy zawinione czy niezawinione przez twórców i jakoś dalej ludzie grają w grę
    Jeden odejdzie trzech kolejnych przyjdzie na jego miejsce ;p

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    @UP
    Zawalić się nie zawali. Tyle ze ten 1 gracz może zrobić taką reklamę grze, że żadnemu z jego znajomych nie przyjdzie nawet do głowy tu zajrzeć. Czy warto tracić potencjalnych klientów?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SirJacko Zobacz posta
    Patry2k10, jeżeli chodzi o analogię do kupna samochodu, to czy ktoś informuje Cię, że kupowany przez Ciebie samochód nie będzie sie nadawał do użytku po np. 20 latach? Oczywiscie że nie, ale przeciez masz tego swiadomosc. Tak samo jest i tutaj. Kupujesz kryształy i wiesz że nie bedziesz gral w tą grę do smierci. Inna jest tylko skala czasowa. A ze akurat okaze się, że nie masz mozliwosci gry po kilku tygodniach ... coż ... życie ;-)
    Zresztą jeżeli kupiłeś kryształki to masz konto z którego możesz je wykorzystac, a jak przypadkiem Towoje konto uleglo awarii, to support z radością zresetuje Ci to konto, przeleje Twoje kryształy na nowe i mozesz spokojnie grac.
    Abstrachuję oczywiście od tego czy jest to wkurzające czy nie, bo oczywiście że jest. Pokazuję Ci tylko to, że domaganie sie jakiegokolwiek zwrotu pieniędzy nie ma żdnych podstaw i jest trochę bez sensu.
    Ja na prawdę nie chce sie z nikim użerać ale nie lubię być traktowany w ten sposób. Przeczytałem warunki umowy i tak składa że są tam dwa zapisy nie zgodne z polskim prawem więc jest jednak coś na rzeczy. Dla tych którzy też uważają że trzeba coś z tym zrobić podaje dane podmiotu do reklamacji oraz do zgłoszenia do UOKiK

Ubisoft
    Ubisoft GMBH Sp. z o.o. Oddział w Polsce
    ul. Domaniewska 39A,
    02-672 Warszawa

Jest to jednocześnie podmiot z którym zawarliśmy umowę na zasadzie abonamentu lub darmowego dostępu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam zwieche calej wioski co jakas godzine. Wyskakuje nieistniejace nowe zadanie a chwila potem cala wiocha wisi. Jest to tak denerwujace ze mam ochote krzyczec. Jako ze nie mam duzo czasu na gre jak juz mi sie zdazy przysiac i co chwila trzeba sie relogowac to mozna serio znienawidzic gre. Serwer nowa ziemia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Bez jaj, to jest gra a nie samochod, gra ma cieszyc, a tego nie robi, nie jeden gracz grac nie moze a jest ich wielu, i ciagle przybywa, dzis sie cieszysz ze grasz , a nie wiesz czy za tydzien to tobie konto sie zawiesi tak ze juz nic nie zrobisz, wiec pomyslcie co piszecie, chodzi o to by gra chulala dobrze, a puki co tak nie jest wymagania sie zwiekszaja, ldzie nie dosc ze na starych kompach maja juz po woli problemy z ta gra , to nie wspomne o kilku juz dziesieciu graczach co od wielu dni nie moga grac, albo i dluzej, nawet nie chce im sie juz na forum wypowiadac i sie nie dziwie., rany by czekac tygodniami na opowiedz z supportu, czy bedzie jego konto aktywne czy tez moje, bo tez nie moge grac, a tu nic, czlowiek sie wkuza, ludzi przybywa, a oni zero odpowiedzi,
    zenada nie gra, nigdy wiecej gier z ble ubi partaczy
    Ostatnio edytowane przez guerrero ; 18.11.2012 o 19:24

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak sobie czytam ten temat i mam wrażenie ze jesteś jedynym.. no może jeszcze paru jest graczy ktorzy majac dobrze rozbudowana wyspę maja problemy z funkcjonowaniem gry. Założenie tematu chyba miało na celu wylanie potoku łez.. dla mnie osobiście niezrozumiałe... Piszesz że tworzyłes ta gre czy współpracowales i co wylali Cie czy już nie chcca słuchac Twoich dobrych rad.. Za to kazdy kto ma inne zdanie jest setlersowym trolem ... nieladnie..

Mam pewnie małe doświadczenie, ale nie spotkałam sie z gra internetowa w ktorej by nie bylo schodow i podobny temat powstawal przez rozgoryczonego gracza.
    To jest niestety (a nie powinno tak być bo pomimo ze gra darmowa zarabia realne pieniadze) standart i my may tylko dwie opcje - gram i godze sie na to co dostaje, lub wyrzucam szajs na smietnik i szukam czegos nowego.. tylko czy to nowe bedzie idealne?? napewno nie. I jeszcze jedno gratuluje wszystkim ktorych zyciowym problemem jest gra w necie i zycze aby wszyscy tylko takie problemy mieli...

pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Powiem krótko gracze którzy maja bardzo rozbudowane wyspy, i powiedzmy wysoki lvl ja mam 50 niestety mają poważne kłopoty z grą. Po ostatniej konserwacji i dodaniu nowinek gra się co jakiś czas wiesza. No i niestety do tej pory wszystko chodziło w miarę dobrze ale teraz w ciągu dnia nie zależy to od konkretnej godziny mam komunikaty że SERWER jest przeciążony czego do tej pory nigdy nie było i nie piszcie że to wina mojego kompa po prostu nawtykali tyle nowinek że serwery nie mogą obsłużyć tego badziewia.

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów