Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 111

Wątek: początek konca gry Settlers

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zbyszekkkk dokladnie ... Jak tak sobie przeczytalam te pare stron to chcialabym za rok moze mniej przeczytac posty co poniektorych ktorzy sie wypowiedzieli a graja na nowszych swiatach wszystko jest piekne , zacne itp. itd

kemocik17
    Koniec końca tej gry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja gram od niedawna! Jednak już tracę cierpliwość! Jednego dnia jest wszystko ładnie, pięknie, a kolejnego się w ogóle nie mogę zalogować!!!! :/ wpłaciłem kilka set zł na rozwój!- ale jak się rozwijać jak się zalogować nie mogę :/
    Zgadzam się z Wordan'em! Gracze stracą cierpliwość :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Juz mi tez cierpliwosc sie konczy. Szkoda bo placac te "pare" zloty oczekiwalam spokojnej relaksujacej rozrywki a dostalam stresujace zajecie za wlasne pieniadze. Oczywiscie nie oleje tego temetu tak jak mnie olano, ale bardzo mi szkoda, ze z takiej kultowej gry zrobiono ... co zrobiono.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ciekawa jestem czy administracja ma zamiar zrekompensować nam poniesione straty? Czy nadal będą udawać że nic się nie dzieje i wszystko jest OK?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kończę z tą gra. Szkoda na was nerwów gówniana administracjo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Sumienie

Xaar i Mody czy Wy wiecie co to jest "sumienie" ?
    Macie cos takiego ?
    Jesli macie, to piszcie co i jak z ta gra na bierzaco i bez "w kolko Macieju" - jak sie cos zwalilo, to zwalilo - a nie, ze "PRZEJSCIOWE" problemy - My (przepraszam Tych, co u Nich wszystko pieknie dziala) juz z ta gra jestesmy po gigantycznych "przejsciach"
    Xaar-owi kasa idzie, Mody - chyba za free.
    Moj post pewnikiem natychmiast bedzie skasowany i konto "sie bloknie"
    W czym jest problem?- czy ta gra nie daje rady z nowymi "Flashami" czy tez "Polacy te gre rozlozyli", czy jest po prostu absolutna niekompetencja programistow TSO ?
    eh- szkoda Gildii bedzie, ale moze "moi" beda mieli nauczke
    Napisalem ten post i se mysle, czy warto wysylac - aaa wysylam, niech mnie zbanuja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No niestety. sa problemy. ja tez mam. pol godziny sie loguje ale jak juz sie zaloguje, to wszystko smiga jak nalezy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Rzeźnia jednym słowem i w 100% popieram autora wątku. Chociaż pewnie dadza wam wszystkim 500 klejnotów i bedziecie szczesliwi, a przynajmniej 90% z was i zapomnicie o sprawie (....życie....) ))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Muszę się z wami podzielić tą wiadomością od tygodnia nie gram , na maila nie dostałem odpowiedzi czuje dużą satysfakcję , a teraz na koniec spróbuje zaglądnąć do gry uda się czy nie ? oddali mi kryształy czy nie to jest bardziej ekscytujące zajęci niż gra !

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów