Zbyszekkkk dokladnie ... Jak tak sobie przeczytalam te pare stron to chcialabym za rok moze mniej przeczytac posty co poniektorych ktorzy sie wypowiedzieli a graja na nowszych swiatach wszystko jest piekne , zacne itp. itd
Zbyszekkkk dokladnie ... Jak tak sobie przeczytalam te pare stron to chcialabym za rok moze mniej przeczytac posty co poniektorych ktorzy sie wypowiedzieli a graja na nowszych swiatach wszystko jest piekne , zacne itp. itd
Koniec końca tej gry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja gram od niedawna! Jednak już tracę cierpliwość! Jednego dnia jest wszystko ładnie, pięknie, a kolejnego się w ogóle nie mogę zalogować!!!! :/ wpłaciłem kilka set zł na rozwój!- ale jak się rozwijać jak się zalogować nie mogę :/
Zgadzam się z Wordan'em! Gracze stracą cierpliwość :/
Juz mi tez cierpliwosc sie konczy. Szkoda bo placac te "pare" zloty oczekiwalam spokojnej relaksujacej rozrywki a dostalam stresujace zajecie za wlasne pieniadze. Oczywiscie nie oleje tego temetu tak jak mnie olano, ale bardzo mi szkoda, ze z takiej kultowej gry zrobiono ... co zrobiono.
Ciekawa jestem czy administracja ma zamiar zrekompensować nam poniesione straty? Czy nadal będą udawać że nic się nie dzieje i wszystko jest OK?
Kończę z tą gra. Szkoda na was nerwów gówniana administracjo.
Xaar i Mody czy Wy wiecie co to jest "sumienie" ?
Macie cos takiego ?
Jesli macie, to piszcie co i jak z ta gra na bierzaco i bez "w kolko Macieju" - jak sie cos zwalilo, to zwalilo - a nie, ze "PRZEJSCIOWE" problemy - My (przepraszam Tych, co u Nich wszystko pieknie dziala) juz z ta gra jestesmy po gigantycznych "przejsciach"
Xaar-owi kasa idzie, Mody - chyba za free.
Moj post pewnikiem natychmiast bedzie skasowany i konto "sie bloknie"
W czym jest problem?- czy ta gra nie daje rady z nowymi "Flashami" czy tez "Polacy te gre rozlozyli", czy jest po prostu absolutna niekompetencja programistow TSO ?
eh- szkoda Gildii bedzie, ale moze "moi" beda mieli nauczke
Napisalem ten post i se mysle, czy warto wysylac - aaa wysylam, niech mnie zbanuja![]()
No niestety. sa problemy. ja tez mam. pol godziny sie loguje ale jak juz sie zaloguje, to wszystko smiga jak nalezy![]()
Rzeźnia jednym słowem i w 100% popieram autora wątku. Chociaż pewnie dadza wam wszystkim 500 klejnotów i bedziecie szczesliwi, a przynajmniej 90% z was i zapomnicie o sprawie (....życie....)))
Muszę się z wami podzielić tą wiadomością od tygodnia nie gram , na maila nie dostałem odpowiedzi czuje dużą satysfakcję , a teraz na koniec spróbuje zaglądnąć do gry uda się czy nie ? oddali mi kryształy czy nie to jest bardziej ekscytujące zajęci niż gra !