Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ksiega zadan - Nowe zadanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Ksiega zadan - Nowe zadanie

Z uporem maniaka przypomina po kazdym powrocie z przygody, miga uciazliwie przypominajc o zadaniu - a zadania nie ma.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to samo. Jest to strasznie irytujące. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Właśnie miałem o tym napisać. Mi nie tylko po wyjściu z przygody, ale co 5 minut samo z siebie wyskakuje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zgadza się - często wyskakuje informacja, że jest nowe zadanie i miga i miga i miga.... trzeba kliknąć, a zadania oczywiście nowego nie ma...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam ten sam problem tylko z zadaniem "Wojsko nie od parady" ciągle się pojawia jako " nowe zadanie" mimo, że jest ukończone i po pojawieniu zwiesza się cały system gry i trzeba robić ponowne logowanie. Przed czwartkową przerwą techniczną logowałem się do gry raz na kilka dni i działała cały czas bez problemu teraz muszę to robić dosyć często właśnie przez te "zwieszanie" się rozgrywki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzisiaj gra działa fatalnie, ciągła strzałka "nowe zadanie" doprowadza do szału. Dźwięk zrywa, procek leci na 100%. Wyczyściłem system XP HE nie ma antywira i innych, z paska systemowego wszystko wyłączone, nowy flash, test kilku przeglądarek na każdej nędza. Do supportu nie wciskajcie kitu o czyszczeniu cachu i coockie. TO JEST WINA SERWERA GRY I KODU GRY. A jako że jest weekend na naprawę nie ma co liczyć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Meckong zrobiłem aktualizację flasha,javy i shockwave'a i narazie działa poprawnie gra ( nie zwiesza się, ale wciąż pojawiają się te same ukończone zadania).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam podobny problem ,ze za kazdym logowaniem wyskakuje komunikat "nowe zadanie" a nowego zadania brak.Mam jeszcze inny problem znikneły mi od 2 dni "dzienne zadania" Ma ktos podobny problem?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zniknie wam jak wbijecie 50 lvl i zrobicie wszystkie zadania
    a do tego czasu trzeba się przemęczyć. hehehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zerknijcie w ten temat, tutaj jest zbiór większości bugów, które powstały po ostatniej aktualizacji http://forum.thesettlersonline.pl/th...ie-technicznej.

Nie wiem czy jest sens zakładania nowych wątków ... i tak nikt z BB nie udziela od dwóch dni żadnych wyjaśnień

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów