Z uporem maniaka przypomina po kazdym powrocie z przygody, miga uciazliwie przypominajc o zadaniu - a zadania nie ma.
![]()
Z uporem maniaka przypomina po kazdym powrocie z przygody, miga uciazliwie przypominajc o zadaniu - a zadania nie ma.
![]()
U mnie to samo. Jest to strasznie irytujące. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?
Właśnie miałem o tym napisać. Mi nie tylko po wyjściu z przygody, ale co 5 minut samo z siebie wyskakuje.
Zgadza się - często wyskakuje informacja, że jest nowe zadanie i miga i miga i miga.... trzeba kliknąć, a zadania oczywiście nowego nie ma...
Mam ten sam problem tylko z zadaniem "Wojsko nie od parady" ciągle się pojawia jako " nowe zadanie" mimo, że jest ukończone i po pojawieniu zwiesza się cały system gry i trzeba robić ponowne logowanie. Przed czwartkową przerwą techniczną logowałem się do gry raz na kilka dni i działała cały czas bez problemu teraz muszę to robić dosyć często właśnie przez te "zwieszanie" się rozgrywki.
Dzisiaj gra działa fatalnie, ciągła strzałka "nowe zadanie" doprowadza do szału. Dźwięk zrywa, procek leci na 100%. Wyczyściłem system XP HE nie ma antywira i innych, z paska systemowego wszystko wyłączone, nowy flash, test kilku przeglądarek na każdej nędza. Do supportu nie wciskajcie kitu o czyszczeniu cachu i coockie. TO JEST WINA SERWERA GRY I KODU GRY. A jako że jest weekend na naprawę nie ma co liczyć.
Meckong zrobiłem aktualizację flasha,javy i shockwave'a i narazie działa poprawnie gra ( nie zwiesza się, ale wciąż pojawiają się te same ukończone zadania).
Mam podobny problem ,ze za kazdym logowaniem wyskakuje komunikat "nowe zadanie" a nowego zadania brak.Mam jeszcze inny problem znikneły mi od 2 dni "dzienne zadania" Ma ktos podobny problem?
zniknie wam jak wbijecie 50 lvl i zrobicie wszystkie zadania![]()
a do tego czasu trzeba się przemęczyć. hehehe
Zerknijcie w ten temat, tutaj jest zbiór większości bugów, które powstały po ostatniej aktualizacji http://forum.thesettlersonline.pl/th...ie-technicznej.
Nie wiem czy jest sens zakładania nowych wątków ... i tak nikt z BB nie udziela od dwóch dni żadnych wyjaśnień![]()