Strona 38 z 42 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Nick : Magic
    Server : nowa ziemia 1

HELP!

Początkujący Osadnik Awatar Connor74
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja piszę w imieniu kolegi z gildii. Nick: postronek, problem oczywiście ten sam.
    Mam takie wrażenie, że support traktuje nas "z góry" ja otrzymałem odpowiedź na nurtujący mnie problem po około 2 tyg. No ale może mają dużo pracy w końcu jesteśmy na etapie Bety. Liczę na szybkie rozwiązanie problemu.

P.S. Info do supportu zostało już wysłane.

P.S. 2 Niemcy robią to specjalnie na naszych serwerach, abyśmy nie wygrali rywalizacji w ocalaniu świata
    Ostatnio edytowane przez Connor74 ; 12.12.2012 o 22:20

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Connor74 Zobacz posta
    P.S. 2 Niemcy robią to specjalnie na naszych serwerach, abyśmy nie wygrali rywalizacji w ocalaniu świata
    Jednego z odpalona przygoda juz z sabotowali :P

Lubudu
    Melduje sie Lubudu - dziekuje BB_xaar juz gra dziala

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie też działa! Dzięki BB_xaar Na przyszłość wiem, że lepiej wrzucać info o problemach na forum, niż pisać do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie też pojawił się ten problem ok 2 godziny temu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam,

ja po około miesiącu gry wracam z problemem na forum. Pierwszy raz błąd "obszar serwera uszkodzony" dopadł mnie 3 miesiące temu. Po miesięcznym oczekiwaniu dostęp do konta został przywrócony. Niestety nie na długo, po miesiącu gry sytuacja sie powtarza. Znowu nie mam dostępu do konta. (problem zgłoszony do suportu)

Wniosek : problem nie został rozwiązany definitywnie. Konta sa odblokowywane jedno po drugim. BB najprawdopodobniej nie zna dokładnej przyczyny błędu i na chwilę obecna nie zna globalnego rozwiązania problemu "obszar serwera uszkodzony"

Także pewnie niedługo sie zobaczymy lub nie! Ja już jestem zmęczony ta sytuacją i rozważam zaprzestanie gry. W tej sytuacji to strata czasu oraz pieniędzy.

POZDRAWIAM!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    6 grudnia po otrzymaniu prezentów w grze i postawieniu budynku Młyn Wodny straciłem możliwość dalszej gry z powodu uszkodzonego obszaru serwera. Czterokrotnie pisałem pisałem do supportu zgłaszając problem, następnie 2 razy z zapytanie o przybliżony czas usunięcia usterki i ostatni raz 2 dni temu w celu przypomnienia nierozwiązanego problemu. Nie otrzymałem nawet jednej odpowiedzi. W dniu dzisiejszym po pracach konserwacyjnych odzyskałem dostęp do konta. Wnioski - nie widzę najmniejszego sensu w pisaniu do supportu - nie odpisują a awarie jeśli zostaną usunięte to przy globalnych konserwacjach serwerów. Gdybym do nich nie pisał i tak dziś miałbym działające konto. Pytałem ich również czy otrzymam jakąś rekompensatę za utracony tydzień gry (samych desek z drewna iglastego straciłem 65000) - odpowiedź otrzymałem po zalogowaniu - nawet wiadomość z magicznym słowem nie było a co dopiero rekompensata. Ticket#PL-2012120611001208

pozdrowienia dla supportu
    Ostatnio edytowane przez Arakir ; 13.12.2012 o 14:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od wczoraj i mnie dopadła nieuleczalna na polskich serwerach bolączka "Obszar serwera jest uszkodzony".
    Czytam posty i stwierdzam, ze nie ma co strzępić klawiatury, pseudo support i tak nic nie wie, poza czepianiem się o interpunkcje (ROTFL) i banowaniem nie są wstanie nic naprawić.

Wesołych świąt ludziska

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pojawił się ten sam błąd u mnie. dziś od około 11 nie mogę wejść na swoje konto :/

Strona 38 z 42 PierwszyPierwszy ... 28 36 37 38 39 40 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów