Strona 37 z 42 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik Awatar JA-RO-13
    Serwer
    Złota Góra
    BB_xaar dziękuje za informację - udało się zalogować i nawet wszedłem do gry - dziękuje za reakcje (chociaz nie zaliczyło mi dzisiejszego logowania - bo Premoia za logowanie wskazana przez grę to wielki czerwony X)
    Pozostaje jednak do roztrzygniecia kwestia strat w grze spowodowanych tą awarią -
    - straty spowodowane przez
    - niemożliwość codziennego logowania się do gry - tu szczególnie boli strata klejnotów
    - przekroczenie czasu realizacji przygody - zarówno "łupy" z samej przygody jak i z tego że była moim zadaniem dziennym - i to całkiem dla mnie cennym, dodatkowo strary wśród oddziałów wojskowych, które tez przeciez kosztują
    - jak również niemozliwościa wykonania kolejnych zadań dziennych w tym szczególnie tych za prezenty
    - rozregulowanie gospodarki - niektóre zakłady puszczałęm tylko na buffach - i nie mogłem ich przez 4 dni wyłączyć, a zasoby leciały, wyczerpanei złoża i zawalone kopalnie - wiec staneło wydobycie
    - niemożliwośc uczestniczenia w wymianie handlowej szczególnie w okresie iwentowym (chociaż jest to trudnie do oszacowania - co musze przyznać, ale mozna przyjać tu pewną obserwację trendów dotychczasowych poczynań gracza).

Czy w związku z tą awarią administratorzy zamierzaja jakoś zrekompensować straty graczy?
    Jasna odpowiedź w tej kwestii jest chyba ważna dla nas wszytkich.
    Pozdrawiam

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    JA-RO-13, oczywiście rozumiem, że przez całą sytuację czujesz się stratny, jednak tak jak pisałem, z poziomu forum na pewno nie zostanie przyznana jakakolwiek rekompensata. Proszę przekazać swoje zastrzeżenia bezpośrednio do Supportu i poczekać na odpowiedź.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja od wczoraj mam problem z logowaniem. Po załadowaniu gry wyskakuje okienko z nagłówkiem: "Obszar serwera uszkodzony", w tekście: "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później"... I tak jest od wczoraj od 22, kiedy to mnie wywaliło... Przed chwilą próbowałem ponownie i nic...

Akurat miałem włączone mennice, piece, miecze itd Ok. 23 kończyły się buffy, więc wszystko od wczoraj chodzi bez premii... Aż się boję co będzie, jak się zaloguję Na dodatek robiłem przygodę Koniec Świata (zrobiłem ponad połowę mapy), której zapewne już nie zdążę dokończyć

PS. Napisałem do supportu, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia, że wiadomość doszła... Czy powinienem dostać jakieś automatyczne potwierdzenie, że wiadomość doszła?
    Ostatnio edytowane przez luk-asz ; 12.12.2012 o 15:22 Powód: info odnośnie supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja także od 2 dni mam taki komunikat i nie mogę się zalogować do gry

Początkujący Osadnik Awatar JA-RO-13
    Serwer
    Złota Góra
    BB_xaar - dziękuję za pomoc.
    Już zgłosiłem "rekompensatę" do supportu
    pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzięki za pomoc BB_xaar, pomogło, wojsko wróciło, generałowie też.
    Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc.

Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Ghost28, obawiam się, że w przypadku przygody nie mogę wiele zrobić, ale przed chwilą przesłałem zapytanie w tej sprawie - może dowiem się czegoś nowego.

Jasiur, misiasia, JA-RO-13, bystra1236, Lubudu: proszę spróbować teraz, być może pomogło, jeśli nie to niestety trzeba czekać.

Lightjay, na Twoim koncie nie występuje zablokowana strefa, więc problem leży gdzieś indziej, być może to przeglądarka, być może wersja flasha, być może cache - trzeba poczekać na odpowiedź od Supportu.

EDIT:
    Ghost28, proszę spróbować teraz - być może coś pomogło.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    luk-asz, karcia1986, proszę spróbować teraz - być może pomogło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam
    Mam ten problem już od piątku 07.12.2012 i nadal nic sie nie dzieje zgłaszałem to pomocy technicznej i dalej nic zadnej informacji bardzo proszę o pomoc w tej sprawie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam ten problem od 2.12 i po mimo interwencji Xaara nie udało sie zalogować a od supportu nie mam żadnej odpowiedzi

Jareksk
    Witam,

Pisalem do supportu i od tygodnia nie mam odpowiedzi.
    Czy ktos mi przywroci konto ze stanu na dzien 04.12.2012 ?

Serdecznie Dziekuje z gory

Strona 37 z 42 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów