Strona 36 z 42 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Co prawda staram się tutaj zaglądać regularnie (przynajmniej raz dziennie) i próbować coś pomagać z tymi zablokowanymi strefami, jednak nie zawsze jestem w stanie rozwiązać problem. Gdyby ktoś jeszcze miał problem z zablokowaną strefą, proszę się wpisać do tego tematu - niczego nie obiecuję, ale mogę spróbować pomóc.

EDIT:
    oczywiście proszę nie traktować tego tematu jako odpowiednika Supportu - przykładowo, nie przyznaję żadnych rekompensat na podstawie wpisów na forum, jednak w niektórych przypadkach udało się już pomóc, przez co powrót do gry mógł nastąpić nieco szybciej.

Witaj,

pisałem już w piątek do supportu o moim problemie, ale do dzisiaj nie dostałem stamtąd odpowiedzi, więc może Ty mógłbyś mi pomóc. Próbując wejść w przygodę lub ją anulować mam komunikat Obszar serwera uszkodzony i wyrzuca mnie z gry. Zablokowaną mam całą armię i wszystkich generałów, co uniemożliwia mi wzięcie udziału w evencie koniec świata. Może udałoby Ci się rozwiązać ten problem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie też jest ten sam problem. Obszar serwera uszkodzony i wyrzuca mnie z gry. Jeszcze dziś do tego wysłałem kasę żeby postawić parę budynków i klapa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzięki piękne BB xaar ja już mogę grać a nick męża to Jasiu-21-09

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie po południu zakwitł kwiatek w postaci "obszar serwera uszkodzony"
    mój nik misiasia , serwer 7
    jeżeli da się z tym coś zrobić, to byłabym wdzieczna

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam,
    Ja zgłosiłam mój problem do suporta ale nie dostałam odpowiedzi, ale mod BB xaar mi i mojemu mężowi pomógł nasza niezdolność do gry trwała zaledwie 24 godziny, on często odwiedza forum i naprawdę pomaga jestem mu naprawdę wdzięczna bo kilka miesięcy grania i nagle brak możliwości jest naprawdę stresujące, ale od niego uzkyskałam pomoc i pozostaję jego dłużnikiem. Pozdrowienia dla BBxaar.Dzięki

Początkujący Osadnik Awatar JA-RO-13
    Serwer
    Złota Góra
    Witam
    Mam identyczny problem od południa 07.12.2012. Wywaliło mnie w trakcie robienia przygody gdy chciałem przesłać ostatnią partię wojska - do ostatniego ataku i nagle .... kicha. od tamtego czasu nie moge się zalogować, produkcja złotych monet (kopalnia, piec do wytopu, menmica) działały na buffach - więc straty można liczyć w setkach monet, tartak egzotyczny też, brak nagród za zadania dzienne - to też znaczne straty, no i ... prezenty zarówno z handlu jak i z zadań - plany zakupu chaty łowcy jeleni przepadły. Bład uniemożliwia też udział w "zawodach miedzyserwerowych".
    Napisałem do supportu - i nic - poza automatyczną odpowiedzią.
    Mam nadzieje, że szybko poradzą sobie z tym błędem i że po naprawieniu błedu gry dostanę (tak jak i inni gracze w tej sytuacji) odpowiednią rekompensatę.
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    witam,
    także mam problem z zalogowaniem, załamka
    nie mogę zrobić przygody Koniec Świata, a moje wojska czekają ...
    pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez JA-RO-13 Zobacz posta
    Witam
    Mam identyczny problem od południa 07.12.2012. Wywaliło mnie w trakcie robienia przygody gdy chciałem przesłać ostatnią partię wojska - do ostatniego ataku i nagle .... kicha. od tamtego czasu nie moge się zalogować, produkcja złotych monet (kopalnia, piec do wytopu, menmica) działały na buffach - więc straty można liczyć w setkach monet, tartak egzotyczny też, brak nagród za zadania dzienne - to też znaczne straty, no i ... prezenty zarówno z handlu jak i z zadań - plany zakupu chaty łowcy jeleni przepadły. Bład uniemożliwia też udział w "zawodach miedzyserwerowych".
    Napisałem do supportu - i nic - poza automatyczną odpowiedzią.
    Mam nadzieje, że szybko poradzą sobie z tym błędem i że po naprawieniu błedu gry dostanę (tak jak i inni gracze w tej sytuacji) odpowiednią rekompensatę.
    Pozdrawiam

Mam dokładnie to samo od 7.12 średnio co minute mnie wyrzuca, pisałem do suporu i nic dalej nie mogę grać. masakra mój nick lightjay

Lubudu
    Witam,

Mam to samo od dwoch dni....Obszar serwera uszkodzony..... i nic sie nie da zrobic - wejsc na mape , dziennych misji za prezenty nic,

Prosze o naprawienie tego

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ghost28, obawiam się, że w przypadku przygody nie mogę wiele zrobić, ale przed chwilą przesłałem zapytanie w tej sprawie - może dowiem się czegoś nowego.

Jasiur, misiasia, JA-RO-13, bystra1236, Lubudu: proszę spróbować teraz, być może pomogło, jeśli nie to niestety trzeba czekać.

Lightjay, na Twoim koncie nie występuje zablokowana strefa, więc problem leży gdzieś indziej, być może to przeglądarka, być może wersja flasha, być może cache - trzeba poczekać na odpowiedź od Supportu.

EDIT:
    Ghost28, proszę spróbować teraz - być może coś pomogło.
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 12.12.2012 o 13:11

Strona 36 z 42 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów