Po 11 dniach w koncu mi dziala gra...
Po 11 dniach w koncu mi dziala gra...
Czyli jest nadzieja![]()
Po zaledwie 5 dniach usterkę u mnie usunięto. Dziękuję.
Dla wszystkich piszących tutaj 10 postów dziennie z jęczeniem, kilka pytań / rad:
- Czy napisaliście chociaż jednego ticketa do supportu, czy tylko jęczycie tutaj? ;>
- Jeśli napisaliście tego ticketa, to zastanówcie się nad jego treścią. Nikt nie lubi chamów. Zawsze szybciej idzie załatwienie sprawy grzecznie
- Moim zdaniem jeden ticket wystarczy. Przy tylu zgłoszeniach, wysyłając dodatkowe tickety tylko wydłużacie czas oczekiwania innym
(Bo np z 2k zgłoszeń robi się 3k)
Nie panikujcie tak. Wyspa się zatrzymuje (ja w zasadzie musiałam odbudować tylko pola i studnie),
wojsko i generałowie wracają cali i zdrowi, drop i exp z przygody jest (jeśli min. 2-osobowa i druga osoba zakończy całą przygodę; jak ma się sprawa z przygodami 1-osobowymi- nie wiem, może ktoś będzie mieć taki przypadek). Ja jestem zadowolona z obrotu sprawy.
Mam tylko jedną myśl- uważam, że nie powinni odpalać eventu, dopóki nie naprawią wszystkim tego błędu.
Zauważcie korzyści: wyjdźcie na spacer- taka ładna zima się zaczęła, gdybyście jeszcze nie zauważyli, wyjdźcie ze znajomymi do knajpy, odpocznijcie od komputera. Zacznijcie żyć
Życzę powodzenia i spokojnie, to tylko gra![]()
po prawie 3 tygodniach nadal nie moge sie zalogowac ;/
Ty chyba sobie żartujesz!!!
Zamiast tracić czas, może byś się zajął/zajęła rozwiązaniem problemu. A te swoje myśli czy też dobre rady to wsadź sobie w buty. Nie masz tu do czynienia tylo z ludźmi, którzy uwierzą w Twój rzekomy problem czy też jego rozwiązanie. Tu są ludzie, którzy wydają swój hajs, abyś mógł/mogła na koniec miesiąca zobaczyć na rachunku bankowym kilka zer przed jedynką. A tak, swoją drogą to chciałbym zobaczyć minę twojego szefa po przeczytaniu fragmętu "Zauważcie korzyści: wyjdźcie na spacer- taka ładna zima się zaczęła, gdybyście jeszcze nie zauważyli, wyjdźcie ze znajomymi do knajpy, odpocznijcie od komputera. Zacznijcie żyć
Życzę powodzenia i spokojnie, to tylko gra"
PS
Jakby ktoś nie zauwrzył to, wiadomośc wysłana przez Hagnosa została nadana 3 minuty przed oficjalną informacją Xarra, że eventu świątecznego póki co nie wprowadzają. Bez komentarza.
Pozdrawiam
Audytor
mysiiaaa: pomiędzy czasem właczenia serwerów a informacją na głównej zawsze jest pewna różnica, sam po ostatniej dodatkowej konserwacji logowałem się przed informacją o zakończeniu.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
myśl Zakręcony myśl
U mnie wystąpił problem wczoraj z tym samym "milutkim" komunikatem,również napisałem do support...ciekawe czy raczy odpisać uczciwie o co tu z tym wszystkim chodzi
Witam ja również mam ten problem od co najmniej 4 dniPozdrawiam "serdecznie" support
![]()
mysiiaaa- o co Ci chodzi? Jestem takim samym użytkownikiem gry, jak Ty, więc nie rozumiem Twoich sugestii, że mam się zająć naprawą problemu, a wzmianka o koncie już w ogóle jest bez sensu. Zastanów się, bo pijesz do nieodpowiedniej osoby- nie mam nic wspólnego z "zarządzającymi" tą grą i nie życzę sobie takich tekstów. Twoje domysły są śmieszne. Do takich wniosków, jak moje, dojdzie każdy co bardziej ogarnięty człowiek
Boli Cię, że u mnie problem naprawiony? Powtarzam- napisałam do supportu grzecznego ticketa, więc może tutaj jest problem co poniektórych?Jak od razu wyskakujesz tutaj do mnie z gębą, to mogę sobie wyobrazić, jakiego ticketa posłałaś. (jeśli w ogóle). Jest coś takiego jak kultura, ale tego nie da się nabyć siedząc tylko przed komputerem
Jeśli ktoś ma ochotę wydawać realne pieniądze na tą grę- jego sprawa. Ja nie zamierzam. I nie jest to powód do tego, byś mnie obrażała.
Mój problem został rozwiązany i nie widzę potrzeby, abym się tu dalej wypowiadała. A trollingu uprawiać nie zamierzam., tym bardziej ciągnąć obraźliwego wątku z chamskimi małolatami (niekoniecznie metrykalnie, ale mentalnie na pewno).
Pozdrawiam i życzę wszystkim szybkiego załatwienia problemu.
Ostatnio edytowane przez Hagnos ; 04.12.2012 o 12:50