A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??
A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??
Witam.Nie wiem co z przygodami bo nie miałem zaczętej jak padło na mnie ale wyglądana to że po 24 godz na wyspie żtcie zamiera więc kopalnie z dużą ilością surowca nie padają.U mnie padło 16 kopalni żelaza ,pola,część studni,2kopalnie węgla.Kopalnie rudy złota przetrwały.Straty są duże ale po 11 dniach spodziewałem się gorszego widoku.Ekwiwalentu za straty nie dostałem .Napisałem do suportu i czekam na odpowiedz.Wojsko z przygody ,jak doczytałem na forum wraca.Tyle wiem .
10 dzień![]()
jedno jest pewne po 24h życie na wyspie zamiera. Wyspa zatrzymuje się zawsze po 24h jeśli nikt (Ty albo znajomi) na nią nie wejdą i nie wykonają na niej jakiejś akcji czyli np nie dadzą bufa. Przy tym błędzie nasz wyspa przestaje istnieć(znika z serwera) wiec fizycznie nikt nie ma możliwości na nią wejść wiec po 24h zawsze wszystko zatrzymuje się.
Ja bym chciał przed eventem konto odzyskać
ten sam problem
współczuje ludziom którzy kupują większe ilości kamyków a te nieroby maja to w tyłku
Ja cały czas się łudzę, że przed eventem świątecznym problem zniknie. Póki co, gram na tsotesting.com i zapoznaje się z nowymi elementami gry. Wam też tak radzę, bo co nam pozostało.
Ja mam tylko nadzieję, że dane są backupowane w sposób bezpieczny i że nic nie zostanie utracone na wyspie.
Jest weekend nie ma co się łudzić , że support i dział techniczny pracują , trzeba czekać do poniedziałku i mieć nadzieję że coś się ruszy w tym kierunku . Też gram na testowym , przynajmniej tam się nic nie psuje .