Strona 25 z 42 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 35 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
    Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??

truskolandia
    Cytat Zamieszczone przez storkins Zobacz posta
    A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
    Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??
    Ja mam to samo, z tą różnicą, że kończyłam przygodę, pewnie wszystko przepadnie, oby wojsko wróciło....

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam.Nie wiem co z przygodami bo nie miałem zaczętej jak padło na mnie ale wyglądana to że po 24 godz na wyspie żtcie zamiera więc kopalnie z dużą ilością surowca nie padają.U mnie padło 16 kopalni żelaza ,pola,część studni,2kopalnie węgla.Kopalnie rudy złota przetrwały.Straty są duże ale po 11 dniach spodziewałem się gorszego widoku.Ekwiwalentu za straty nie dostałem .Napisałem do suportu i czekam na odpowiedz.Wojsko z przygody ,jak doczytałem na forum wraca.Tyle wiem .

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    10 dzień

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jedno jest pewne po 24h życie na wyspie zamiera. Wyspa zatrzymuje się zawsze po 24h jeśli nikt (Ty albo znajomi) na nią nie wejdą i nie wykonają na niej jakiejś akcji czyli np nie dadzą bufa. Przy tym błędzie nasz wyspa przestaje istnieć(znika z serwera) wiec fizycznie nikt nie ma możliwości na nią wejść wiec po 24h zawsze wszystko zatrzymuje się.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja bym chciał przed eventem konto odzyskać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ten sam problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    współczuje ludziom którzy kupują większe ilości kamyków a te nieroby maja to w tyłku

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja cały czas się łudzę, że przed eventem świątecznym problem zniknie. Póki co, gram na tsotesting.com i zapoznaje się z nowymi elementami gry. Wam też tak radzę, bo co nam pozostało.

Ja mam tylko nadzieję, że dane są backupowane w sposób bezpieczny i że nic nie zostanie utracone na wyspie.

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    Jest weekend nie ma co się łudzić , że support i dział techniczny pracują , trzeba czekać do poniedziałku i mieć nadzieję że coś się ruszy w tym kierunku . Też gram na testowym , przynajmniej tam się nic nie psuje .

Strona 25 z 42 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 35 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów