Strona 22 z 42 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nie wiem czy jest na co czekać i chociaż strasznie żal mi wyspy to coraz częściej zastanawiam się nad usunięciem konta.to czekanie coraz bardziej się wydłuża, a nadal nie wiadomo czy to naprawią. jak poczekam tydzień i nic nie zrobią to się zdenerwuję

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jak znam życie to kilka dni jeszcze poczekamy.... Później na pocieszenie każdy z nas dostanie kilka kamieni i będziemy bardzo szczęśliwi i zadowoleni...
    Nie chcę tu reklamować innych gier ale gram także w coś co nazywa się "********" i tam to jest nie do pomyślenia..
    Jestem fanem Settlersów, mam wszystkie wersje, więc zalogowałem się i tutaj przekonany, że przeżyję fajną przygodę. Okazuje się jednak, że nie wszystko co nazywa się Settlers jest fajne... tak masakrycznej gry nie spotkałem w swoim życiu.. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jakie pozostaje jest likwidacja konta i ew. nadzieja, że może kiedyś....
    Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.....

Malami111
    Racja Bogdan1963 na '********ch "to jest nie do pomyślenia ,a w praktyce niewykonalne wręcz .Ja również nigdy jeszcze nie grałam w coś takiego,bo ciężko nazwać to grą i graniem.Likwidacja konta ,to chyba najrozsądniejsza rzecz ,grać się nie da ,więc po co się jeszcze denerwować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Myślałem ze w końcu będę mógł w coś po pykać już dobra w czuta a tu uj .. Ale nie rozumiem jesli wiedza jak to zrobic lub każdemu graczowi poklei usunąć to czego tego nie robia ?. Jesli chca zarobic na tej grze to niech sie za nia wezmą lub dadzą Sobie spokój . Raczyli by chociaż odpisać na PW ..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ja zadzwonilam do ubisoft dowiedziec sie co w tej sprawie robia wogole dowiedzilam sie ze czas oczekiwania na odpowiedz supportu jest wydluzony bo maja kilka tysiecy zgloszen i ze kilku gracza udalo sie naprawic konta wyslalam tez maila bezposrednio do jednego z pracownikow teraz czekam na konkretniejsza odpowiedz ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Również mam ten sam problem od dwóch dni.... ktoś wie co się dzieje ????

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Lavviina daj znać jak dostaniesz odpowiedź

truskolandia
    mam taki sam ekran jak Lavviina ...porażka!!!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Komunikat ;Obszar serwera uszkodzony po 11-tu dniach zniknął oby na zawsze,Na wyspie horror,rekompensaty żadnej.Takie życie .Z czegoś trzeba być zadowolony,czego i wam życzę.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    na jakim serwerze jesteś?

Strona 22 z 42 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów