Strona 6 z 42 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik Awatar SmOkPl
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Noo, ja od wczoraj wieczora wejść nie mogę, dziwne trochę - bo konserwa była całkiem dawno, a padło teraz. Jak do następnej konserwy tego nie naprawią, to czas zmienić flagi...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam mam ten sam problem od wczoraj

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    .
    Ostatnio edytowane przez Frans231 ; 19.11.2012 o 12:37

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Noż ile można czekać?! Chciałabym wreszcie zacząć normalnie grać, a tu lipa! Brat może swobodnie się zalogować na mapę, a ja próbowałam na 3 różnych komputerach - bez efektu. Smutne : <

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja do dzisiaj rano mogłem wejść przy strasznych lagach cokolwiek na wyspie porobić, przygody chodziły nawet dobrze ale od niemal godziny nie mogę się zalogować, chyba pseudo "technicy" coś zaczęli dłubać .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja od czwartku mam ciągle tylko "obszar serwera uszkodzony"... nigdy wcześniej nie miałem większych problemów z grą... dwa razy pisałem do "pomocy/wsparcia" - bez odzewu... dwie przygody mi przepadły, o sytuacji na wyspie już nie wspomnę... to jest po prostu KPINA!!! celem tej gry jest zabawa i umilanie czasu a nie wkur**** .... zaczynam mieć dosyć!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    I mnie to dzisiaj dopadło, chyba jakaś plaga padła. Widzę po postach że marne szanse na naprawę tego problemu. ŻENADA

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jak widać kolejni gracze mają problemy a wygląda widać że nie są to już odosobnione przypadki. To już wygląda na poważny problem . Padają kolejne serwery i to wszystko zaczęło się po ostatnich pracach. Tym którzy ciągle bronia blue byta życzę takich problemów . O tym że modki nie odpowiadają na zgłoszenia już nie wspomnę. Mogliby chociaż powiedzieć Tak , Wiemy jest problem. A tak nic się nie dzieje inie będzie się działo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nich ktoś od BB coś napisze na ten temat bo suport milczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jak pisałem wcześniej u mnie ten problem pojawił się dzisiaj ok 9 rano, od razu zgłosiłem ten błąd do support. Odpowiedzi nie uzyskałem żadnej, ale przed chwilą gra ruszyła !!! i wszystko jest ok.

Strona 6 z 42 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów