Noo, ja od wczoraj wieczora wejść nie mogę, dziwne trochę - bo konserwa była całkiem dawno, a padło teraz. Jak do następnej konserwy tego nie naprawią, to czas zmienić flagi...
Noo, ja od wczoraj wieczora wejść nie mogę, dziwne trochę - bo konserwa była całkiem dawno, a padło teraz. Jak do następnej konserwy tego nie naprawią, to czas zmienić flagi...
witam mam ten sam problem od wczoraj
.
Ostatnio edytowane przez Frans231 ; 19.11.2012 o 12:37
Noż ile można czekać?! Chciałabym wreszcie zacząć normalnie grać, a tu lipa! Brat może swobodnie się zalogować na mapę, a ja próbowałam na 3 różnych komputerach - bez efektu. Smutne : <
Ja do dzisiaj rano mogłem wejść przy strasznych lagach cokolwiek na wyspie porobić, przygody chodziły nawet dobrze ale od niemal godziny nie mogę się zalogować, chyba pseudo "technicy" coś zaczęli dłubać .
ja od czwartku mam ciągle tylko "obszar serwera uszkodzony"... nigdy wcześniej nie miałem większych problemów z grą... dwa razy pisałem do "pomocy/wsparcia" - bez odzewu... dwie przygody mi przepadły, o sytuacji na wyspie już nie wspomnę... to jest po prostu KPINA!!! celem tej gry jest zabawa i umilanie czasu a nie wkur**** .... zaczynam mieć dosyć!!!
I mnie to dzisiaj dopadło, chyba jakaś plaga padła. Widzę po postach że marne szanse na naprawę tego problemu. ŻENADA
Jak widać kolejni gracze mają problemy a wygląda widać że nie są to już odosobnione przypadki. To już wygląda na poważny problem . Padają kolejne serwery i to wszystko zaczęło się po ostatnich pracach. Tym którzy ciągle bronia blue byta życzę takich problemów . O tym że modki nie odpowiadają na zgłoszenia już nie wspomnę. Mogliby chociaż powiedzieć Tak , Wiemy jest problem. A tak nic się nie dzieje inie będzie się działo
Nich ktoś od BB coś napisze na ten temat bo suport milczy
Jak pisałem wcześniej u mnie ten problem pojawił się dzisiaj ok 9 rano, od razu zgłosiłem ten błąd do support. Odpowiedzi nie uzyskałem żadnej, ale przed chwilą gra ruszyła !!!i wszystko jest ok.