Strona 5 z 42 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Skoro support nie odpowiada na zgłaszane problemy i nie jest w stanie mi pomóc proszę o zwrot pieniędzy za klejnoty gdyż towar jaki oferujecie jest nie pełno wartościowy więc zgodnie z polskim prawem jesteście państwo do tego zobowiązani. Chciałem dodać iż kopie tego zgłoszenia wysyłam do UOKiK jako organ rozpatrujący takie wnioski na terytorium RP

Proponuje postąpić jak ja skoro nie pomagają to my im pomożemy i nie piszcie bzdur o wersji beta itd. w świetle prawa oferowany towar uważany jest za pełnowartościowy. Tak samo możemy dochodzić swoich praw od rzeczy przecenionych w sklepach. Pozdrawiam BLUE BYTE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie już jest tak od 7 dni była praca konserwacyjna i po pracy dalej lipa....co to może byc pisałem do nich a oni nic nie odpisują rrrrrrrr w jednej wiadomości mnie tak poniosło ze zapamiętają. Człowiek płaci za klejnoty a oni mu konto blokują normalnie jaja....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam!

Szkoda czasu oraz pieniędzy. Ja juz czekam kilka tygodni na odblokowanie konta. Co przerwę konserwacyjną jestem zwodzony kolejną próbą rozwiązania mojego problemu. Bez rezultatów.

kilka faktów na temat błędu - "obszar serwera uszkodzony"

- support nie wie kiedy zostanie rozwiązany powyższy błąd i czy w ogóle zostanie rozwiązany, jeżeli już to nastąpi to z pewnością podczas jednej z przerw konserwacyjnych
    - w ramach rozwiązania problemu na chwilę obecną proponowane są dwa wyjścia:
    1) czekanie... czekanie i jeszcze raz czekanie, aż pewnego czwartku zostanie błąd naprawiony lub nie zostanie...
    2) reset konta - startujemy na tym samym serwerze ze starą listą znajomych, oczywiście level 1 tracimy wszystkie budynki oraz specjalistów, jest możliwość odzyskania zakupionych klejnotów
    - support nie gwarantuje czy powyższy błąd zostanie kiedykolwiek rozwiązany

mam nadzieje ze udzieliłem kilku istotnych informacji, niestety jestem jedną z osób, które straciły dostęp do konta.

PRZESTRZEGAM przed inwestowaniem "większej ilości" realnych pieniędzy. Pewnego dnia może spotkać to każdego z Nas, ja straciłem 7 miesięcy gry oraz oczywiście PLN'y

Nawet wybierając reset konta istnieje możliwość ze ponownie za jakiś czas problem wróci i ponownie stracimy czas oraz pieniądze.

POZDRAWIAM!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam! Rówinież mam ten problem.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dla chcących jednak coś z tym zrobić podaje dane podmiotu odpowiedzialnego . Kierować można na ten adres wnioski reklamacyjne lub jako dane podmiotu odpowiedzialnego do zgłoszenia do UOKiK
    Ubisoft
    Ubisoft GMBH Sp. z o.o. Oddział w Polsce
    ul. Domaniewska 39A,
    02-672 Warszawa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie jestescie sami, mi tez od ostatniego update konto nie dziala, z tego co wyczytalam w innych forach sa tez inni gracze, przybya takich jak my, a twórcy tej gry nie reaguja na to w zaden sposob. sa jeszcze ci co graja i mysle ze na nich sie opieraja, co oni tak wogule moga??? ah zrąbać gre, to wiemy, )))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja już miesiąc czekam i nic, zero odpowiedzi, także nie liczcie na nagłą zmianę stanu rzeczy. Trzeba to nagłośnić bo ludzi, którzy mają ten błąd przybywa a BlueByte/Ubisoft nie dość, że ma to w dupie to jeszcze jest całkowicie bezkarny.

Początkujący Osadnik Awatar Evemordka91
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niestety mam ten sam problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    takie kiszki odwalaja i maja czelnosc jeszcze sie w tv ogłaszac co to za super gra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    tfurcy tej gry mają wszystko w głębokiej d..... . u mnie gra nie działa czwarty dzień, jak dwa razy napisałem o tym , to dostałem w odpowiedzi piedy-smerdy wysłane przez automat, że oczywiście pracują nad rozwiązaniem problemu, a tak naprawdę mają to głęboko w d...., bo od piątku do niedzieli mają wolne. kij z grą, bo nie powala, grywałem w lepsze, ale dziadom nie odpuszczę kasy za kamienie. bo to są JAJA, płaci się żywą kasą, a dostaje się w zamian dżem dyniowy o smaku pomarańczowym. może na ten mój post jakiś support odpisze, choć nie sądzę. prędzej mnie zablokują. ano pożyjemy, zobaczymy

Strona 5 z 42 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów