Strona 4 z 42 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    witam
    mam ten sam problem juz od czwartku .,.... troche długo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    nie liczcie na to, że Wam to zrobią od ręki - oni mają w "czterech literach" wasze błagania i sugestie, bo nawet się boją odpisać na protesty wielu użytkowników gry - chyba nawet sami nie znają odpowiedzi na błędy jakie popełnili a liczą na to, że ignorując innych użytkowników jakoś to przejdzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    czytaj forum, sa ludzie co grac juz nie moga kilka tyg, bo support albo super inzynierowie z boiska, nie umieja nic z tym zrobic, a kolejnych co grac nie moga przybywa, gra sie konczy , przerasta to ich a nawet polowy nie wniesli w settlersow, swoja kase zawina, i tyle, a wy czekajcie na zbawienie hehe, nie wspomne ze gra zaczyna miec juz takie wymagania co nie jedna gra z tego roku o za***istej grafice, a procesor za pare miesiecy , to 4 rdzeniowy minimum potrzebny bedzie, o ramie nie wspomne, a gra denna, obsluga denna, informatycy denni, co tu pisac, czas sobie znalesc inna, byle juz nie z tej firmy oj nie, takich olewaczy graczy jak tu to nigdzie nie widzialem

daveandnokia
    błąd pewnie pojawił się przez wprowadzenie odświeżonego interfejsu gry. Niektórym musiało coś pójść nie tak iiiii... dalej ciężko mi jest to wytłumaczyć. Kiedyś mnie to spotkało, support nic nie odpowiadał, ale po następnej konserwacji mogłem już spokojnie logować się i dostałem rekompensatę. I mam nauczkę, by nie robić przygody kiedy zbliżają się prace konserwacyjne...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    no u mnie wyskoczył ten sam problem obszar serwera uszkodzony, wysłałem mejla do supportu i narazie cisza a problem zrobił sie w czwartek, z jednej strony kicha że modowie nie za bardzo mają chęci/możliwości pomoc? Bo odsyłać dalej i dalej i i nikt nie jest winny i niema kto pomóc to troche lipa nie uważacie? :/

daveandnokia
    modowie nie są od takich spraw. A dwa - suport ci nie odpisze, sam miałem taki problem i wiem, jak wygląda ich podejście do tej sprawy. Co najwyżej może BB-Xaar wypowie się, że pracują już nad tym problemem i tyle...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Że tak sie zapytam w innych krajach wyskakują te same błędy? Setlersy online sa też np. za granicą? Jeśli chodzi o samą grę tą którą sie instaluje to lubie ale od pewnego momentu zaczynały być błędy, niestety.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie problem występuje od wczoraj rana

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    od dwoch dni nie moge sie wogóle zalogowac pomocy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie nadal kiszka od piątku rano nie mogę wejść