serwer przeciążony.....
serwer przeciążony.....
Bractwo wisi dalej, wejść się nie da, próba anulowania kończy się również wywaleniem z gry. Chłopaki których zaprosiłam do przygody mają to samo. Ja na szczęście wycofałam na wyspę weterana i szłoma po dostawę konnicy więc dwóch się uratowałomogę przynajmniej brać udział w przygodach u innych. Wojska też tam sporo zostało i 4 generałów. do supportu napisałam, zostaje cierpliwie czekać na jakieś info i poprawę.
Ale od kiedy zawiesiła mi się przygoda mam wrażenie że gra zaczęła lepiej działać, szybciej się wyspa ładuje, handel
za wcześnie pochwaliłamwywala "serwer przeciążony"...
Ostatnio edytowane przez Elif2 ; 17.11.2012 o 13:58
Ale co teraz zrobic? Maiłem przygodę która czekała na ostatni atak i już miałem na to wojsko. Poza tym mennice, piece i kopalnie złota pracowały na buffach. Kiedy teraz się zaloguję to pewno wszystko pójdzie się gwizdac, tak?
A co z moimi "stratami"?
Czy BB cos z tym robi?
Pisać do supportu! i zaznacz że liczysz na rekompensatę, teraz dosypki złota tanie nie są więc może oddadzą Ci klejnoty na zakup nowych doładowań... jak przygody nie dokończyłeś to za przygodę też powinni oddać i może surowce na zrobienie nowego woja.
mi 2 razy oddali surowce na odrobienie jednostek które straciłam przez lagi i 2 razy na odkupienie przygód w których zaproszenia wcięło.
Mnie tylko zastanawia jedno, po co jest serwer testowy jak i tak większość testów mam wrażenie jest u nas na serwerze ;P
Elif2 po co pytasz sie?podpowiem:gdyz na testowym taki angol,wloch czy niemiec walnie przez takie buble ta gre w czorty i tyle go widzieli a Polak jak Polak_dociekliwy,narzekajacy i niecierpliwypoza tym w sumie z malym wyborem innych gier MMo jesli nie zna sie dobrze jezykow obcych..
Dokładnie to samo. Ja bardzo proszę nie róbcie sobie jaj z ludzi. Chyba ze macie to gdzies to ja po prosze o zwrot kasy za klejnoty.
u mnie też nadal kicha trzy dni bez logowania bo serwer uszkodzony przygoda się właśnie kończy kopalnie stoją zapewne i lipa
Masakra,
dwie trzy minuty i gra się zatrzymuje i restart.
Oj BB będzie musiało wziąć się ostro do pracy, ale biorąc pod uwagę to co robią do tej pory, to mam wątpliwości.
2 dni i lipa![]()
partacze tworzą grę i partacze nią zarządzają, bo nawet boją sie odpisać na jakiąkolwiek odpowiedź społeczności settlersów![]()