Nie ma się tez co łudzić że dział techniczny pracuje w tygodniu. Ludzie na fejsie piszą że nie mogą zalogować się od 16 listopada....
Nie ma się tez co łudzić że dział techniczny pracuje w tygodniu. Ludzie na fejsie piszą że nie mogą zalogować się od 16 listopada....
u mnie problemy się zaczęły po rozpoczęciu przygody "Dzieci Sawanny". Od rozpoczęcia przygody nie mogę się zalogować, jak długo to potrwa?
z tego co piszą na fejsie , można wywnioskować że problemy zamiast się kończyć cały czas narastają
sol8895, 'nowa wersja' gry, która zostanie wzdrożona 6 grudnia, wg zapewnień BB_xaar ma kilka stref odblokować, ciekawe tylko czy my się znajdziemy w tej grupie "szczęściarzy".
U mnie mija 4 dni odkąd nie mogę grać. Pewnie nie jest to wiele czasu widząc te same problemy u innych z dłuższym czasem oczekiwania, aczkolwiek dla mojego odczucia jest to bardzo długo.
Gospodarka u mnie pewnie jest zatrzymana i występujące na mojej wyspie kopalnie klejnotów zapewne też już nie praucją. Trochę nad tym ubolewam, gdyż ich produkcja nie jest zatrzymana z mojej woli. Posiadam dwie takie kopalnie, które na dobę wydobywają w sumie 200 klejnotów i każda doba postoju w pewneym sensie generuje takie straty.
czy to prawda ze po 2 tygodniach nie wchodzenia na wyspe, konto wygasa?
Tak... Jestem jedną z tych osób, co od 16 listopada nie mogą wejść do gry... Pisałam do supportu... i co? I co z tego? Jak nadal nie mogę wejść... Próbuję codziennie, codziennie te samo rozczarowanie... To jest smutne... Naprawdę smutne...