Strona 2 z 42 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    pewnie do następnej przerwy technicznej

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest szansa że wcześniej się odblokuje u mnie np po ok....24h ....Przyszłe prace konserwacyjne powinny naprawić problem. ale jednak namawiam do zgłaszania problemu do suportu, z tym uszkodzonym serwerem jak pisał kolega wyżej już był problem na serwerze testowym, u mnie w przygodzie wiktor, 4 dni ja i 2 kompanów czytaliśmy te info-nie można było można wejść na przygodę, nawet nie można było opcji anuluwać-nie działała, cierpliwe czekaliśmy aż skończy się czas,czas upłynął....teraz brakuje nam generałów, mi np szłoma i 2000 wojska.... więc pozostaje cierpliwość i wielka...irytacja... śledzenie wątków na forum o podobnej tematyce...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie robiłam bractwo, dałam atak na wieżę, po czym wywaliło mnie z gry. Teraz do gry mogę się zalogować, ale w przygodę wejść już się nie da i żeby było weselej jak próbuje w nią wejść to wywala z gry Pojawia się komunikat "obszar serwera uszkodzony".

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    my mieliśmy 4 dni taki komunikat, ostatni sektor do zdobycia wszystkie garnizony posłałem ani zacząć nową , pozostaje czekanie aż naprawią bądź do upłynięcia czasu, w czasie tego problemu wysłałem słoma i zaginiony w akcji z 1960 wojskami, pal licho R ale całe mistrzowskie wojsko , ale znam doświadczenia innych graczy że suport jak odkręci to wojsko wróci i jakaś tam rekompensata będzie, tyle że szkoda naszego cennego czasu, bo podejrzewam ze większość lubi robić przygody, wymieniać loty itp

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    najgorsze że jak błąd z tym komunikatem pojawia się u jednego gracza w przygodzie, to już reszta nie wejdzie na nią, tak samo jak z logowaniem, osoby które mnie odwiedzały widziały owy komunikat i resztę znacie..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam ten sam problem od wczoraj od południa ;-((((

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ktoś już może się zalogować ??? u mnie nadal kicha

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie tez ciągle lipa od wczoraj, przygoda do skończenia, kopalnie bez bufow - co za syf

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    od środy nie wiedziałem swojej wyspy... dwie przygody były rozpoczęte i już po nich... już dawno nic mnie tak nie wyprowadziło z równowagi jak ta akcja... dlaczego na zagranicznych serwerach wszystko działa??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    rano na kilka sekund sie zalogowałem . Wyrzuciło mnie i do tej pory kicha nic a nic

Strona 2 z 42 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów