Kiedy od wczoraj miałem uszkodzony obszar nie mogłem wejść również na tsotesting, był ten sam komunikat.
dziś tsotesting wchodzi, daje to choć cień nadziei... ale niewielki :/
Kiedy od wczoraj miałem uszkodzony obszar nie mogłem wejść również na tsotesting, był ten sam komunikat.
dziś tsotesting wchodzi, daje to choć cień nadziei... ale niewielki :/
no tak...tyle dni mineło i nadal to u du...pie maja.Przykra sprawa.![]()
najgorsze jest to że nie ma żadnych informacji czy to będzie w ogóle naprawione i pewnie do poniedziałku nic nam nikt nie powie
od wczoraj - przygoda niedostępna (a zostały 2 obozy do ukończenia) - oczywiście nic więcej zrobić nie można, jednostki stracone, generałowie zablokowani....
mi taki komunikat występuje już na poradzie dnia
ale lipa przygoda przepadnie(i wojsko stracone tez)(
Mi przed chwila sie pojawil ;/
valademorex identyczny problem jeseli to mozliwe prosze oszybkie usuniecie bledu. Witam przez weekend nie bylo zadnego odzewu dzisaj poniedzialek i to samo czuje ze gruba kaswydana na zabawe ktora faktycznie daje duzo radosci poszla na marne?!
Szkoda ze nikt nawet nie odpisze wsprawie tedo bledu, ktory jest z winny tworcow, a nie nasze teraz kwestia ile bedziemy czekac na naprawe i czy sie doczekamy bo ja nie zamierzam zostawic tego tak.
Jesli bedzie niedostepna moja gra ja bede sie domagal zwrotu pieniazkow zainwestpowanych a to wczale jak policzylem nie mala kwota jesli jest nas wiecej moga miec problem duzy i dobrze naucza sie sdzanowac ludzi..
Wolabym juz sobie budowac dalej moja superowa wioche.
Ostatnio edytowane przez VALADERMOREX ; 26.11.2012 o 12:11
witam. Ja od 2 tygodni nie moge sie zalogowac do gry - wciaz po zalogoawniu sie zawiesza..... Na koncie 50 000 klejnotow - nie zamierzam konczyc wiec naprawcie te gre
od przerwy technicznej nie umie sie zalogowac na grze i napewno nie jest to wina mojego systemu bo zrobilem nowy, na drugim kompie to samo sie dzieje