Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: błąd w zadaniu "Wyzwól swoje włości"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam tak samo i co? Nie płaczę. To tylko głupia gra i jeśli czegoś nie ukończę to nie jest powód do rwania włosów z głowy a jeśli ta sprawa rujnuje ci życie lub spędza sen z powiek to radzę udać się do lekarza bo to już nie jest normalne zachowanie ))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Podejrzewam,że to zadanie "czeka" na wprowadzenie pvp i możliwość podbijania i zajmowania kolejnych wysp. Ma być zdaje się zachętą to bardziej aktywnego uczestnictwa w grze niż tylko zarządzanie macierzystą wyspą. Jeżeli jest jak sądzę , to trochę nieroztropne jest umieszczenie tego zadania już teraz, ale i na to może być wytłumaczenie: mianowicie wprowadzając zmiany w grze podeszli do sprawy "hurtowo" bez zastanawiania się czy ma to większy sens czy też nie.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Też mam problem z tym zadaniem, lipa ;(

Wszystkie pod zadania mam wypełnione tylko to jedno z odkryciem 3 włości ("więcej włości") wciąż jest zablokowane.
    Mam wszystko odkryte i 29 lvl ;(

Szkoda tej nagrody, bo dają przygodę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam to samo 32lvl tyle że podbita cała wyspa a zadanie " Raz na zawsze" nie zaliczone

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i ja

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Spróbuj podbić obóz na wyspie. Gdy ten sposób nie zadziała sugeruje spróbować Koniec Świata przejść,a kto nie da rady to wersje z anulowaniem (po zaliczeniu owego zadania). Nie mam pojęcia czy to pomoże,ale to zadanie jest zaliczane na tej przygodzie i tak przyszło mi do głowy ,że warto spróbować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja też mam problem z tym zadaniem ale mam już poziom wyższy niż w zadaniu

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów