Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: błąd w zadaniu "Wyzwól swoje włości"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ano jest, bo szanowny support pewnie o tym nie wie, bo nic nie czyta...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Również mam ten sam problem, robi sie to pomału irytujące

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ten sam problem ale i w kilku innych zadaniach, poprostu nie da sie skonczyc mimo ze i poziom i wszystko inne wedle wymagan osiagniete a i tak kiszka...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja też mam ten sam problem,pisałam do supportu już 2 razy i...bez echa !!! Przekroczyłam ten level w hallowen,kiedy zadanie nie było dostępne,no a potem lipa. Wisi mi na stanie,reszta zadań zakończona,no i co mam z tym zrobić? Piszcie do supportu,nawet codziennie.Im więcej osób napisze,tym lepiej.Może wtedy coś z tym zrobią.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no właśnie,skoro przekroczyłeś poziom,to powinni automatycznie zaliczyć zadanie,albo je anulować.Albo nie tworzyć zadań zbiorczych.Myślę,że to przez Hallowen,kiedy zadania były niedostępne,tylko dlaczego "support" milczy na ten temat? To nie fair !!!

przemek480
    zgłaszałem do supportu błąd i cisza, prace konserwacyjne nic nie wniosły. Fajnie nas "wykorzystują", za darmo beta testerzy, jeszcze jak zauważyłem niektórzy płaca realne pieniądze. Ta gra powinna być w całości darmowa do czasu aż nie osiągnie wersji stabilnej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie lvl 27 włości wszystkie odkryte dwie do podbicia i nic zadanie nocomplet

przemek480
    dostałem odpowiedź od supportu, że cały czas pracują (ileż to można czasu zmieniać??!!!!), oraz jako pomoc doraźną ... uwaga!!: przeczyścić przeglądarkę i usunąć cookies oraz zaktualizować wersje flash playera!!!!!!!!! Nosz q.... nie maja oni innej regułki?
    Flash player aktualny a korzystam z przeglądarki w trybie incognito (w pracy). Jak mogę to wyczyścić jak nic!! przeglądarka nie zapisuje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Oby coś z tym zrobili. Dobrze że chociaż dostałeś odpowiedź - jest nadzieja Fajnie jak by sie pośpieszyli. Zaraz przekrocze level.

ThePeper
    Cytat Zamieszczone przez przemek480 Zobacz posta
    zgłaszałem do supportu błąd i cisza, prace konserwacyjne nic nie wniosły. Fajnie nas "wykorzystują", za darmo beta testerzy, jeszcze jak zauważyłem niektórzy płaca realne pieniądze. Ta gra powinna być w całości darmowa do czasu aż nie osiągnie wersji stabilnej.
    Tylko że ta gra jest w wersji stabilnej, BETA dotyczy tylko tłumaczenia na język polski.
    Ten sam silnik gry jest na innych serwerach dla innych Państw.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów