ano jest, bo szanowny support pewnie o tym nie wie, bo nic nie czyta...
ano jest, bo szanowny support pewnie o tym nie wie, bo nic nie czyta...
Również mam ten sam problem, robi sie to pomału irytujące
ten sam problem ale i w kilku innych zadaniach, poprostu nie da sie skonczyc mimo ze i poziom i wszystko inne wedle wymagan osiagniete a i tak kiszka...
ja też mam ten sam problem,pisałam do supportu już 2 razy i...bez echa !!! Przekroczyłam ten level w hallowen,kiedy zadanie nie było dostępne,no a potem lipa. Wisi mi na stanie,reszta zadań zakończona,no i co mam z tym zrobić? Piszcie do supportu,nawet codziennie.Im więcej osób napisze,tym lepiej.Może wtedy coś z tym zrobią.
no właśnie,skoro przekroczyłeś poziom,to powinni automatycznie zaliczyć zadanie,albo je anulować.Albo nie tworzyć zadań zbiorczych.Myślę,że to przez Hallowen,kiedy zadania były niedostępne,tylko dlaczego "support" milczy na ten temat? To nie fair !!!
zgłaszałem do supportu błąd i cisza, prace konserwacyjne nic nie wniosły. Fajnie nas "wykorzystują", za darmo beta testerzy, jeszcze jak zauważyłem niektórzy płaca realne pieniądze. Ta gra powinna być w całości darmowa do czasu aż nie osiągnie wersji stabilnej.
u mnie lvl 27 włości wszystkie odkryte dwie do podbicia i nic zadanie nocomplet
dostałem odpowiedź od supportu, że cały czas pracują (ileż to można czasu zmieniać??!!!!), oraz jako pomoc doraźną ... uwaga!!: przeczyścić przeglądarkę i usunąć cookies oraz zaktualizować wersje flash playera!!!!!!!!! Nosz q.... nie maja oni innej regułki?
Flash player aktualny a korzystam z przeglądarki w trybie incognito (w pracy). Jak mogę to wyczyścić jak nic!! przeglądarka nie zapisuje.
Oby coś z tym zrobili. Dobrze że chociaż dostałeś odpowiedź - jest nadziejaFajnie jak by sie pośpieszyli. Zaraz przekrocze level.