Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Błąd w zadaniach, przyznawania klejnotów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    piotrusiu bo tracę wiarę w ludzi przez ciebie... Nie napisałem że klejnoty zostały zlikwidowane... Przeczytaj jeszcze raz a jak nie pomoże to jeszcze raz i do skutku, myślę że w końcu zrozumiesz...

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Napisałeś ze klejnoty zostały zlikwidowane na większości lvl'i. Tyle ze nie zostały one zlikwidowane, tylko przeniesione i skumulowane na innych lvlach. Wiec teraz pomyśl kto chrzani głupoty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam w dupie to że na 50lvl dostaje 2x tyle kryształów skoro brak na niższych lvl wymusza kupno ich za sms.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W końcu zrozumiałeś że nie likwidują kryształów tylko zmienili system ich otrzymywania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    A ja stwierdzam że powrót do szkoły pomoże ci pozbyć się etykietki zidiociałego nieuka...

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez ugarte74 Zobacz posta
    A ja stwierdzam że powrót do szkoły pomoże ci pozbyć się etykietki zidiociałego nieuka...
    Twoje stwierdzenia i tak są obmyte zbyt małym intelektem, więc tobie nie zalecam pójścia do szkoły, tylko wcześniejszego trenowania logicznego myślenia. Bo nawet nie wiesz czego synonimem jest słowo zlikwidować. Wiec jak ktoś miałby iść do szkoły to raczej ty. Bo to Ty wyszedłeś na kretyna.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Z tobą to jak z tą krówką w avatarze, trzeba wszystko wytłumaczyć dosłownie a i tak nie zrozumiesz... Zacząłeś się kłócić po przeczytaniu:

"Klejnoty za zdobywanie większości lvl zostały zlikwidowane."

Przedtem klejnoty były co lvl 170 kryszy, teraz są powiedzmy co 3 lvl. Więc o co ci chodzi? Może o to że twierdzisz że teraz się kumulują? Bzdura kolego za 35lvl gość dostał 150 kryszy i teraz musi czekać 3lvl na następne 150? Dzięki za taką "kumulacje"... Nie wiesz, nie zrozumiałeś to po prostu nie odpisuj ...

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Bylo wbijac lev jak byly klejnoty.Teraz to sie czas juz pogodzic z tym co jest

Ps jestem prawie pewien ze to byk nie krowka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wczoraj dostałem 200 klejnotów i 500 monet za przejście z 42 na 43 lvl więc jest dużo lepiej niż było ... jak będzie dalej chwile musze poczekać

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wiem ze na 35 lvl dostaje się 150 kryształów. O to jest rezultat na 35 lvl.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów