piotrusiu bo tracę wiarę w ludzi przez ciebie... Nie napisałem że klejnoty zostały zlikwidowane... Przeczytaj jeszcze raz a jak nie pomoże to jeszcze raz i do skutku, myślę że w końcu zrozumiesz...
piotrusiu bo tracę wiarę w ludzi przez ciebie... Nie napisałem że klejnoty zostały zlikwidowane... Przeczytaj jeszcze raz a jak nie pomoże to jeszcze raz i do skutku, myślę że w końcu zrozumiesz...
Napisałeś ze klejnoty zostały zlikwidowane na większości lvl'i. Tyle ze nie zostały one zlikwidowane, tylko przeniesione i skumulowane na innych lvlach. Wiec teraz pomyśl kto chrzani głupoty.
Mam w dupie to że na 50lvl dostaje 2x tyle kryształów skoro brak na niższych lvl wymusza kupno ich za sms.
W końcu zrozumiałeś że nie likwidują kryształów tylko zmienili system ich otrzymywania.
A ja stwierdzam że powrót do szkoły pomoże ci pozbyć się etykietki zidiociałego nieuka...
Twoje stwierdzenia i tak są obmyte zbyt małym intelektem, więc tobie nie zalecam pójścia do szkoły, tylko wcześniejszego trenowania logicznego myślenia. Bo nawet nie wiesz czego synonimem jest słowo zlikwidować. Wiec jak ktoś miałby iść do szkoły to raczej ty. Bo to Ty wyszedłeś na kretyna.
Z tobą to jak z tą krówką w avatarze, trzeba wszystko wytłumaczyć dosłownie a i tak nie zrozumiesz... Zacząłeś się kłócić po przeczytaniu:
"Klejnoty za zdobywanie większości lvl zostały zlikwidowane."
Przedtem klejnoty były co lvl 170 kryszy, teraz są powiedzmy co 3 lvl. Więc o co ci chodzi? Może o to że twierdzisz że teraz się kumulują? Bzdura kolego za 35lvl gość dostał 150 kryszy i teraz musi czekać 3lvl na następne 150? Dzięki za taką "kumulacje"... Nie wiesz, nie zrozumiałeś to po prostu nie odpisuj ...
Bylo wbijac lev jak byly klejnoty.Teraz to sie czas juz pogodzic z tym co jest
Ps jestem prawie pewien ze to byk nie krowka
Wczoraj dostałem 200 klejnotów i 500 monet za przejście z 42 na 43 lvlwięc jest dużo lepiej niż było ... jak będzie dalej chwile musze poczekać
![]()
Wiem ze na 35 lvl dostaje się 150 kryształów. O to jest rezultat na 35 lvl.
![]()