Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Błąd w zadaniach, przyznawania klejnotów.

Początkujący Osadnik Awatar IFRIT666
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd w zadaniach, przyznawania klejnotów.

Witam,

od jakiegoś czasu a jest to po raz kolejny nie otrzymuje klejnotów za zdobyty lvl(42). Ponownie w zakładce księga zadania(lvl nabity wczoraj), nie mam standardowego zadania z następnym lvlem, a przez to premii w klejnotach. Problem występuje już od długiego czasu (było juz kilka konserw). Myślałem, że nie są przyznawane po zdobyciu określonego lvlu... Po dzisiejszych dużych zmianach zadanie w dalszym ciągu się nie pojawia. Nie znalazłem podobnego posta więc założyłem nowy. Rozumiem, że jest to BETA ale czy istnieje możliwość odzyskania "zaległych" klejnotów?!

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jeśli masz tak od jakiegoś czasu najlepiej napisz do suportu bo tu ci raczej nikt nie pomoże

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Klejnoty za zdobywanie większości lvl zostały zlikwidowane.Jeżeli chcesz klejnoty ślij sms, to już nie jest darmowa gra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy to jest pewna informacja?

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nie słuchaj się tego upgarte74 kryształy dostajesz ale nie za każdy zdobyty lvl. Jest raz co kilka lvli. I ponoć za 50 nie dostajesz 2,5k tylko 5k kryształów. Ale to nie jest pewna informacja. A co do twoich kryształów, to pisz do supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    piotru70 leszczyku niedouczony najpierw każesz mnie nie słuchać a potem potwierdzasz co napisałem Polecam naukę czytania ze zrozumieniem
    Ostatnio edytowane przez ugarte74 ; 16.11.2012 o 15:58

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to ****a jak jest, mam teraz 40 lvl, za chwile będzie 41 licze na 200 klejnotów, dostane czy nie? Bo jeśli nie to znaczy, że rozbudowa osady jest możliwa tylko za realną kasę, wtedy kończę gre.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez ugarte74 Zobacz posta
    piotru70 leszczyku niedouczony najpierw każesz mnie nie słuchać a potem potwierdzasz co napisałem Polecam naukę czytania ze zrozumieniem
    Ja niedouczony? Napisałeś że klejnoty zostały zlikwidowane abyś je sam sobie kupował. A one nie zostały zlikwidowane tylko zredukowane abyś nie dostawał ich za często. A to jest różnica ***.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 07.12.2012 o 19:15

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Przedtem miałeś klejnoty za każdy zdobyty lvl i mogłeś zaplanować rozwój, teraz masz klejnoty co ileś tam leveli i twoje planowanie poszło w dupe.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie, wcześniej dostawałeś 170 za lvl. Teraz dostajesz co dwa czy tam 3 lvle 300 klejnotów i coś tam jeszcze, a na 50 lvl dostajesz wiecej kryształów niż wcześniej. Wiec nadal nie masz racji.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów