Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Gra się wiesza

Osadnik Awatar wordan
    Serwer
    Nowy Świat
    Z związku z nagminnym lekceważeniem graczy przez właścicieli settlers online z przykrością informuje zawieszeniu swojej gry
    Czuje się oszukany bo zamiast coraz lepszej jakości gry dostaje co raz gorszą
    Oszukany ponieważ stałem sie współtwórcą tej gry mimo że nie zapłaciłem za grę zostawiłem w niej bardzo dużo swojego czasu Rozumiem lagi lecz to co się dzieje od dwóch dni to koszmar
    Koszmar z zawieszaniem się całej wioski nie można grac nie można handlować relogi nie pomagają
    Koszmar z logowaniem , a przecież gra powinna przynosić rozrywkę, zabawę gra jest stworzona dla graczy a nie odwrotnie
    Właściciele serwisu zapomnieli chyba ze jeśli nie będzie graczy nie będzie gry obawiam się ze jeśli rozejdzie się prawda o grze będzie to początek końca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Administratorzy BB i programiści gry dają D... i to ostro - tworzą pakiety konserwacyjne do konserwacji, aktualizacje do akualizacji i poprawki wprowadzonych poprawek - ich działania są po prostu kpiną; tylko na settlersach można spotkać się z takim brakiem profesjonalizmu; brakuje tylko Anonymous by zamietli całkiem ten bajzel pod dywan haha

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to samo i umnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mario19771 Zobacz posta
    to samo i umnie
    i qrna u mnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jeszcze wczoraj dało radę pograc ale to co jest dziś to zakrawa na kpinę ... robie dokładnie co minutę , dwie relogi bo wioska staje cholery dostac można ...
    Jeszcze tak źle nie było

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Heh - wy macie problem od 2 -3 dni - ja nie moge sie zalogowac do gry od 2 tygodni - od kiedy weszly nowe zadania 48 lv a nie moge grac - na kopalniach zlota po 40 000 rudy zlota a na koncie 50 000 klejnotow - to jest jawna niesprawiedliwość i wykorzystywanie graczy ktorzy poświęcili znacznie wiecej czasu niz inni bo szczegolnie wysoko poziomowe konta nie maja jak grac - nie jestem z tym problemem sam - ile mam wyslac zgloszen do suportu ktory i tak nie odowiada. Co mam zrobic z klejnotami zainwestowanymi w gre i czasem. Zreszta olac czas - same klejnoty warte 600 zloty.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów