już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie
już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie
odpisali mi tak Bardzo proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i przelogować grę. Przygoda powinna pojawić się automatycznie w menu gwiazdy wraz z nowym zadaniem.Tyle że ja to odrazu zrobiłem i nic nie pomogło... więc co teraz zrobić proszę o pomoc odpisałem do supportu i nic nie odpisują znów czekanie tydzień aby odpisali ??
Właśnie dostałem wiadomość, że nie wykonałem zadania Łowca nagród ... mimo, że wytłukłem wszystko co tam było... Szkoda, zadanie wykonałem ale niestety nie zostało ono zaliczone. Coraz więcej takich baboli. Powoli tracę do tej gry cierpliwość, to już któraś z kolei taka wpadka w tej grze. Oczywiście pomoc techniczna milczy. szkoda. Pozdrawiam wszystkich graczy
Ja mam 26lvl i od razu dostałem ta przygodę do gwiazdy
Ostatnio edytowane przez behegrzmot ; 22.11.2012 o 12:11
Nawet po dzisiejszej konserwie nic w gwiezdzie się nie pojawiło. Tylko jakaś Pani Kasia odpisała na zgłosznie:
Bardzo dziękujemy za zgłoszenie.
Uprzejmie informuję, że zgłosiłam problem do działu technicznego. Nie został podany termin jego naprawy.
Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za cierpliwość.
Życzę miłego dnia.
PS: Problem z przygodą za 10ryb!!!!
Zadanie...przygoda zrobiona,fanty odebrane,zadanie niezaliczone...bez komentarza,szkoda nerw.