Czyli widać olewkę konkretną w związku z problemem. Zobaczymy możne jednak coś się zmieni.
Czyli widać olewkę konkretną w związku z problemem. Zobaczymy możne jednak coś się zmieni.
olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechąkażdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...
Wydaje Ci, się na jedną odpowiedź czekam tydzień prawie, na inną dwa. Przez te lagi mi wcięło jeszcze 150rekrutów i 30żołnierzy. Burdel totalny jest po tej aktualizacji. A i zgłaszałem do supportu, pisałem również do admina tutajI przestań oceniać tutaj ludzi, nic o nich nie wiesz.
Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 17.11.2012 o 21:05
U mnie przygoda lowca nagród pojawiała się dzisiaj w menu gwiazdy. Sprawdzajcie. Pozdrawiam
Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??
Pisz do supportu ze strony głownej i daj linka do tego tematu.
Nie wiem, czy są trzy(bo o samouczku nic mi nie wiadomo), ale "Łowca nagród" jest nagrodą którą, każdy powinien otrzymać powyżej bodajże 27lev spełniając jeszcze jakieś małe wymagania.
To błąd gry. Zresztą jakich wiele od 15.11.2012
Panowie producenci chcieli się na chapać jak najwcześniej wrzucając słabo dopracowane i przetestowane nowości.
Żenada panowie, żenada.
Panowie z supportu maja nas w głębokim poważaniu...
Zapomnij, że Ci odpiszą 3 wiadomości wysłałem do nich 2 dni temu związanych z błędami w zadaniach głównych. Żaden Ciećwierz nie raczył odp.
Ostatnio edytowane przez MordercaRas ; 18.11.2012 o 02:22
Ja też napisałem supportu 3 dni temu i jeszcze do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi ... Pytanie jak mamy zrobić to zadanie jak nie mamy tej przygody ?? I administracja nie raczy nawet zaglądnąć na ten dział bo im się nie chce....
Ten sam problem z Łowcą nagród.
Niech ktoś z administracji odpisze bo to już wkurzające jest już tydzień nie mam tej przygody !!!