Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Zadanie "Łowca nagród"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tez nie mam ten przygody nigdzie a robiłem ją wcześniej dwa razy.Nie można przekazać jej graczom za pomocą np kodu ? Może dajcie możliwość żeby dało się ją kupić dwa razy w sklepie albo coś bo jak komuś się czegoś załatwić nie chce to tak się dzieje. Proszę zróbcie coś z tym bo mnie już to wpienia traktujmy się poważnie i zrozumcie także tych po drugiej stronie.

gildor1977
    mam to samo, support od czwartku nie odpowiada, 3xpisałem (

Gryziak
    Jezu, dajcie spokoj juz. Co za roznica czy zrobicie ja od razu czy za miesiac.. Cos sie stanie ? Zarzuciliscie te malutkie grono supportu masa pewnie zgloszen w stylu: "jak wykonac lowce nagrod", wiec nie ma co sie dziwic, ze czekacie na odpowiedz.. Luzu wiecej

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Gryziak ty ją zrobiłeś ?? to zadanie blokuje żeby robić inne zadania a support powienien odpowiedzieć albo ktoś na forum bo to nie halo jest żeby nie robić nic z tą grą wiec powinni pilnować tego że błąd zrobili i albo dać nam tą przygodę albo zaliczyć zadanie proste i logiczne

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Gryziak Zobacz posta
    Jezu, dajcie spokoj juz. Co za roznica czy zrobicie ja od razu czy za miesiac.. Cos sie stanie ? Zarzuciliscie te malutkie grono supportu masa pewnie zgloszen w stylu: "jak wykonac lowce nagrod", wiec nie ma co sie dziwic, ze czekacie na odpowiedz.. Luzu wiecej
    Oni nie maja luzu ONI CHCA TERAZ JUZ hehe makabra

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Draxopix Zobacz posta
    Oni nie maja luzu ONI CHCA TERAZ JUZ hehe makabra
    Ale głupoty piszesz. Reszte zadań można zrobić do 37lewelu i jak ktoś przeskoczy wszystkie przepadną. Może stąd za miesiąc się nie da

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Podkołdernik Zobacz posta
    Ale głupoty piszesz. Reszte zadań można zrobić do 37lewelu i jak ktoś przeskoczy wszystkie przepadną. Może stąd za miesiąc się nie da
    Jak przepadna znikna z ksiegi zadan?
    Nie wiem ale mi na testowym nawet badziwewne zadanie z 20 lev nie zniknelo jak mialem 40+
    Choc moze sie myle moze znikna na becie

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Draxopix Zobacz posta
    Jak przepadna znikna z ksiegi zadan?
    Nie wiem ale mi na testowym nawet badziwewne zadanie z 20 lev nie zniknelo jak mialem 40+
    Choc moze sie myle moze znikna na becie
    Chodzi o to ,że to zadanie blokuje kolejne. Ostatnie wymaga wszystkich wcześniejszych, ale może być dostępne od 37 do 37 poziomu. Gdy gracz przeskoczy na 38 ,a nie dostanie "Łowcy.." do tego czasu, nie będzie mógł wykonać reszty i przepadną.

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Podkołdernik Zobacz posta
    Chodzi o to ,że to zadanie blokuje kolejne. Ostatnie wymaga wszystkich wcześniejszych, ale może być dostępne od 37 do 37 poziomu. Gdy gracz przeskoczy na 38 ,a nie dostanie "Łowcy.." do tego czasu, nie będzie mógł wykonać reszty i przepadną.
    Nie wydaje mi sie zeby to tak dzialalo (ale moze sie myle)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    podpinam się

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów