Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23
Pokaż wyniki od 221 do 225 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Uważałem BB za jedną z lepszych firm tworzących gry, ale po tym co tu się dzieje powiem jedno.. totalna masakra... ciekaw jestem czy to samo sie dzieje na serwerach angielskich czy niemieckich... myślę drodzy Panowie z BB że zadanie was przerosło... poprostu nie umiecie sobie poradzić z tak dużą ilością graczy zalogowanych do serwerów...

pozdrawiam

Jeszcze... miłośnik TSO

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    kazano czekac mi do konserwacji no to czekałem z myslą ze moze jednak naprawią, odpalam grę a tu jak byla kicha tak jest, otrzymalem odpowiedz z suportu po 7 dniach ze moj problem zostal przekazany dalej ale kiedy go naprawią to nie są w stanie podac nawet konkretnego terminu
    dla mnie po prostu stracili kontrole nad tym wszystkim i pewnie duzo jeszzcze czasu minie nim wróci gra do normalności
    żenada żenada

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest jedno rozwiązanie, ja się nie loguję od Środy i mniej tracę nerwów. Wrócę ja zrobią pvp i wszystko bedzie chodzić ok.

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez coope Zobacz posta
    Jest jedno rozwiązanie, ja się nie loguję od Środy i mniej tracę nerwów. Wrócę ja zrobią pvp i wszystko bedzie chodzić ok.
    no to obawiam sie ze sporo czasu bedziesz jeszcze czekac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ja po wczorajszym braku mozliwosci zalogowania sie stracilem dzien w kolejnosci logowania po diamenty ...i co teraz:>>>>>

Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23

Uprawnienia umieszczania postów