witam mam problem z zadaniem mam 38 lewel ale żebu skończyć zadanie musze mieć 37 lewlel bo takie zadanie pisze że sie odblokuje jeśli bedę miał tylko 37-37 lewel co robić
witam mam problem z zadaniem mam 38 lewel ale żebu skończyć zadanie musze mieć 37 lewlel bo takie zadanie pisze że sie odblokuje jeśli bedę miał tylko 37-37 lewel co robić
Nadal zawiachy gra chodzi tak ociezale ze prawie widze piksele ruszając mapa
Pocieszę was że nie tylko w Polsce tak się dzieje. Masakra wysypało im się wszystko . A strona BLUEBYTE jest zawieszona. Ciekawe co zrobią jak będą zmuszeni to naprawdę wyłączyć . Co z pieniędzmi wtedy? A ludzie na całym świecie wkurzenia proponuje poczytać komentarze hehe na
http://www.facebook.com/TheSettlersOnline
Gra nadal ledwo działa, czat wygląda jakby umarł,od aktualizacji miałem go raz na jakieś 12 minut i tyle. Żadne wymyślone przez graczy sposoby nie przywracają go mi.
By pograć nie wchodzę wcale do księgi zadań - wykrzyknik. A zrobienie jakiejkolwiek błahej przygody przeradza się w ogrom problemów ;/
Jednym słowem - nowa aktualizacja - FULL SAJS![]()
Halo! siewcy rzodkwi! halo ! nie można się zalogować
wczoraj wieczorem po tygodniu oczekiwania otrzymałem wiadomość od supportu:
"Bardzo dziękujemy za zgłoszenie oraz przepraszamy za długi czas oczekiwania.
Uprzejmie informuję, że zgłosiłam Twój problem do innego departamentu w celu jego naprawy. Niestety nie został podany termin jego naprawy.
Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za cierpliwość.
Życzę miłego wieczoru.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online"
zupełnie jak w jakiejś infolinii... miło, grzecznie, ale efektu żadnego - przekazanie sprawy dalej, brak konkretów, terminu, inaczej mówiąc olewka na odczep się... już sam nie wiem - śmiać się czy płakać...
http://www.youtube.com/watch?v=rrPnP...eature=related
Super. A jak wam działa okno handlu?? bo u mnie teraz zwiesza po wejściu zaraz
Witaj cebulka87,
Najmocniej przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na zgłoszony problem, niestety z powodu trudności technicznych nie mogliśmy otrzymać na czas wszystkich formularzy.
Przepraszam za wszystkie zaistniałe utrudnienia.
Uprzejmie proszę o informację, czy problem z zalogowaniem do gry nadal występuję.
Pozdrawiam,
Teresa
Zespół The Settlers Online
Masakra taka odpowiedz po 6 dniach heh poracha zdecydowanie najgorsza pomoc w grze online z jaka miałem do czynienia. Zero informacji, zatajanie faktów, ukrywanie prawdy przed graczami których traktuje się jak głupków i wciska im ciemnote. Przeczekiwanie sprawy i tak chamska odpowiedź ze strony supportu. Niestety ale samo się nie naprawi do gry nadal nie potrafie wejść. Na serwer testowy gdzie jest zdecydowanie mniej graczy udaje mi sie wejść z tego samego komputera na kilkanascie sekund. Miałem nadzieje ze po aktualce naprawią to chociaż na tyle ze kazdemu uda sie wejsc do gry. Ciekawe co teraz dostane za odpowiedź pewnie po nastepnej konserwacji za tydzień zapytanie czy sie naprawilo i czy problem nadal wystepuje ...haha
no rzeczywiscie ostro po bandzie poszli_wspolczuje
Prosto i na temat
1. Co dają te konserwacje? Jak widzimy nic, a wręcz przeciwnie pogarszają sytuacje czyli po jakiego są przeprowadzane
2. Problemy są już od x czasu. Niema konkretnej odpowiedzi na problemy, czyli ludzie którzy się tym zajmują nie mają pojęcia co jest tego przyczyną.
3. W nie długim czasie przeczytamy z powodu braku środków na utrzymanie tak beznadziejnych serwerów gra zostanie zamknięta.
4. Mała podpowiedz. W odpowiedzi przydałoby się napisać coś więcej niż to są problemy graczy a dokładnie naszych komputerów i przeglądarek. wszyscy wiemy prócz załogi i techników, że to nie prawda i problem wy macie lub kombinujecie by jak najwięcej zarobić jak najmniejszym nakładem.
dla wiadomości z żadną stroną i żadnym serwerem nima takowych problemów jak z grą tso