ja po ostatniej konserwie zgłosiłam do supportu zniknięcie 8k monet i nie z handlu tylko z magazynu,odpowiedź dostałam dopiero dzisiaj......stwierdzili że mam ponad 8k monet w magazynie i wg nich wszystko jest w porządku....tylko że te monety które posiadam obecnie to sama uhandlowałam za własne surowce,nikt nie wziął pod uwagę tego że od konserwacji upłynęło już 5 dni i w tym czasie zrobiłam ponownie monety,czyli oni nie widzą problemu.Wychodzi na to że powinnam je szybko wydać przed następną konserwacją bo znowu bezkarnie zostanę okradziona przez Ubisoft czy może po stwierdzeniu braku monet w magazynie powinnam zaniechać gry żeby nie zarabiać,może wtedy by zostały zwrócone?Ta gra to nie wersja beta tylko wielkie oszustwo a firma nie robi nic żeby naprawic błędy tylko zbywa graczy w prymitywny sposób.Wszystko jest nastawione na wyciągnięcie maksimum kasy od graczy dopóki tylko dają się nabierać.Napisałam do supportu ponownie i znowu poczekam kilka dni na odpowiedź...o ile wogóle ją dostanę...
Przez wczorajsze problemy z serwerem straciłem diamenty za codzienne logowanie!! KPINA !
ale ja nadal nie moge sie zalogowac ... zgloszenie do suportu wyslalem ze 130 h temu do tej pory 0 reakcji
probowalem na roznych kompach roznych systemach roznych flash-ach
rownoczesnie dodam ze na tym samym kompie logowanie i wchodzenie na inne konto idzie blyskawicą ... komp i7 2,9-3,9 16 gb ram system na raidzie z 3x ssd lacze 40 mbit swiatlowod do budynku wewnatrz 1 gbit wyjscie na zewnatrz sieci 40 mbit
A ja dalej nie mogę wejść do gry. Wczoraj padło na godzinę od 15.40, dzisiaj również od godziny 15,40 nie mogę się zalogować. Wyrzuciło mnie na amen. Więc zakręcony nie opowiadaj, że wszystko działa. Bo jakoś nie działa. O 15.40 informatycy fajrant sobie wprowadzili?
To już zaczyna być tak wkurzające...
MODzie - ja od czwartku nie mogę wejść do gry - zerknij proszę na wątek "Obszar serwera uszkodzony" - od piątku czekam na jakąkolwiek odpowiedź supportu... (to chyba trochę więcej niż 48 godz.) i NIE - nie jest to problem przeglądarki, flasha itp, bo sprawdzane było na 4 przeglądarkach i na 2 kompach - moim i innego gracza, który na swoje konto (gracz z mojej gildii - żeby było jasne że to ten sam serwer) loguje się bez problemów!!!
totalna ściema podejrzewam ze sami nie wiedza jak z tym ruszyc a skoro na odpowiedz jest 48 h to u mnie juz macie 120 h opóźnienia czy mam zacząc naliczac odestki karne ???
a tak na poważnie brac sie za robotę bo zamiast cieszyc sie grą to siedze na forum i szukam informacji co dalej z grą
Zakrecony, dlaczego piszesz na forum za wszystko dział, ja dalej mam wyskakujace nowe zadanie, procek 100% uzycia to tez uwazasz za normalne? w przygodach nie mozna przemiescic generała atakuje z ladowania na wyspie obozy, to tez jest normalne? uzycie pamieci 600 to tez jest normalne tylko jedna strone moge miec otwarta? i nie pisz mi o czyszczeniu pamieci bo na nie jednym kompie sprawdzałem, proste pytanie czy tak pozostanie czy i kiedy zostanie to naprawione? szacun za to że jako jedyny miałes jaja ze by w ogóle sie pokazac na forum, troche późno ale jednak, natomiast bbxar ich nie ma.
pozdrawiam
Mr_SOLAR
również zginął mi granit 3k z malutkim plusem ale to nie ważne mniejsza o to i skąd mam teraz wziąć chyba przestane grać jak w każdą grę bo jak zacznę jest ok a pozniej jak zaczynaja kombinować to wszystko szlak trafia motyla noga!