widze ze nasze skargi sa usowane i to codziennie, otoz juz nie ma wpisu inspira, i mojego i jeszcze kilku innych graczy gdzie opisali ze po ostatnim update , gra nam chodzi okolo 10 sekund i nas wywala i nie ma co sie starac o ponowne logowanie, rany jak tu cieszyc sie gra, jak ona jedynie sie zatraca, jak poswiecac swoj czas dalej skoro w kolejnym tyg strace wszystko nad czym pracowalam tyle godz, malo tego, ten support to jakies dzieci, niedosc ze partola gre to nie chca nawet raczyc odpisac, na moj i innych meile, czy mamy czekac, zrobia to czy nie, czy mam olac juz te konto itd.. a tu nic, ta gra jest dzieki nam ale tymi szkodami to jedynie tracicie, co z tego ze wejdzie pvp jak wy z tym sobie nie poradzicie, jak juz macie problemu z kontami a gra nie jest nawet rozwinieta , moze łaskawy pan bb_xar mi odpisze cos w tym temacie, czy moze mi napiszesz to co piszecie zawsze , czyli (prosze uzbroic sie w cierpliwos , wiemy o problemach) i tyle, sa ludzie co juz 2 tyg czekaja aby grac i nadal cisza z waszej strony co do opowiedzi, a co z ludzmi co kase w te gre wladowali?? oj sporo bym pisala, ale i tak nie wiem po co , skoro kazdy zna te odpowiedzi, czyli zadnych nie ma ..denna gra jak i ich tworcy, nie wspomne o informatykach, hehe to chyba ludzie z naszej klasy sa rekrutowani hehe