a ja nie moge sie zalogowac , mam połączenie nie powiodło sie czemu tak? chociaz chlopak sie normalnie loguje
a ja nie moge sie zalogowac , mam połączenie nie powiodło sie czemu tak? chociaz chlopak sie normalnie loguje
Ja mogę się normalnie zalogować. Ale powtarzają mi się zadania, które wcześniej wykonałam, no i najlepsze... gdzieś "zaginął" 1 lvl... Byłam na 27 teraz jestem na 26. A support nic nie odpowiada...
mam pytanie co do zadania "więcej włości" mam je zablokowane i pisze aby odblokować należy spełniać: poziom 15-30 i zbadane włości 3 ja mam zbadaną całą wyspę i 28 lvl czemu ciągle mam to zablokowane?
Zadanie gildii chociaż wykonane nie znika tylko miga, a zadania oczekujące są cały czas oczekujące, przy każdym wejściu na mapę zgłasza nowe zadanie tak samo na przygodę, nie ma klejnotów za przejście do następnego poziomu. Znowu napsuli.
Witam, chciałbym dołączyć się do powyższych graczy i również zwrócić uwagę na powtarzające się błędy takie jak "Nowe zadanie", nie zawsze zalicza zadania, np. nie doliczyło kolejnej wykonanej przygody, zawieszająca się czasami co 5 minut gra, gildijny czat, itd. Konserwacja wprowadziła wprawdzie trochę nowych funkcji, ale jak widać także dużo błędów. Możę za szybko wprowadzone?! Czekam z niecierpliwością na jakiś ruch ze strony supportu, bo jak do tej pory echo, pomijając oczywiście odpowiedź w stylu: zmień przeglądarkę. Pozdrawiam
Widzę że wątki znikają więc napiszę tutaj, mam kluczowe pytanie czy brak klejnotów za przejście lvl powyżej 33 to błąd czy celowa zmiana?
godzina 15.00 nadal cisza czy szanowne BB weekendy zaczyna juz od czwartku ?? zrobili wrzutke i poszli do domu i co wróca w poniedzialek ???
brak jakiejkolwiek reakcji ani z poziomu forum ani z poziomu wielce szanownego suportu
a mi znowu się coś zrobiło i nie mogę wydawać klejnotów![]()