Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a ja nie moge sie zalogowac , mam połączenie nie powiodło sie czemu tak? chociaz chlopak sie normalnie loguje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mogę się normalnie zalogować. Ale powtarzają mi się zadania, które wcześniej wykonałam, no i najlepsze... gdzieś "zaginął" 1 lvl... Byłam na 27 teraz jestem na 26 . A support nic nie odpowiada...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam pytanie co do zadania "więcej włości" mam je zablokowane i pisze aby odblokować należy spełniać: poziom 15-30 i zbadane włości 3 ja mam zbadaną całą wyspę i 28 lvl czemu ciągle mam to zablokowane?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    no ja mam ten sam problem identyczny ;( z 27 na 26 mnie zwaliło a już miałam prawie koniec 27
    Cytat Zamieszczone przez Gagateczka Zobacz posta
    Ja mogę się normalnie zalogować. Ale powtarzają mi się zadania, które wcześniej wykonałam, no i najlepsze... gdzieś "zaginął" 1 lvl... Byłam na 27 teraz jestem na 26 . A support nic nie odpowiada...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zadanie gildii chociaż wykonane nie znika tylko miga, a zadania oczekujące są cały czas oczekujące, przy każdym wejściu na mapę zgłasza nowe zadanie tak samo na przygodę, nie ma klejnotów za przejście do następnego poziomu. Znowu napsuli.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, chciałbym dołączyć się do powyższych graczy i również zwrócić uwagę na powtarzające się błędy takie jak "Nowe zadanie", nie zawsze zalicza zadania, np. nie doliczyło kolejnej wykonanej przygody, zawieszająca się czasami co 5 minut gra, gildijny czat, itd. Konserwacja wprowadziła wprawdzie trochę nowych funkcji, ale jak widać także dużo błędów. Możę za szybko wprowadzone?! Czekam z niecierpliwością na jakiś ruch ze strony supportu, bo jak do tej pory echo, pomijając oczywiście odpowiedź w stylu: zmień przeglądarkę. Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mr_SOLAR Zobacz posta
    tutaj chodzi o konkretne zadanie "Mistrz sztuki walki" to te zadanie sie pojawia, osoby które maja 50lvl nie maja z tym problemu bo je zakończyli.
    dalej nie będę pisał bo nie ma o czym totalne dno...
    No i wlasnie chcialem zrobic i nie do konca, mam lvl50, moge zrobic 3 pierwsze zadania z tej serii, ostatnie (to z ludwisarnia) po wykonaniu wczesniejszych sie nie pojawia, ma klodke i nie da rady zrobic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę że wątki znikają więc napiszę tutaj, mam kluczowe pytanie czy brak klejnotów za przejście lvl powyżej 33 to błąd czy celowa zmiana?

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    godzina 15.00 nadal cisza czy szanowne BB weekendy zaczyna juz od czwartku ?? zrobili wrzutke i poszli do domu i co wróca w poniedzialek ???
    brak jakiejkolwiek reakcji ani z poziomu forum ani z poziomu wielce szanownego suportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a mi znowu się coś zrobiło i nie mogę wydawać klejnotów

Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów