Strona 12 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja od wczoraj nie mogę sie zalogować. Przy kolejce logowania wywala jakis błąd w obszarze serwer i prośba o spróbowanie pózniej
    Co ciekawe jednak, załozyłem wczoraj nowe konto i zacząłem od nowa i w ciągu kilku godzinek szybciutko doleciałem do 17 poziomu i wszystko smiga normalnie

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    9.30 chyba szanowni technicy wyspali sie zabierac sie do roboty koniec z tym dziadostwem minelo 24h od konserwacji i brak jakiejkolwiek informacji

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Czy naprawdę programiści BB nie mogą/potrafią zoptymalizować kodu gry ?
    Po co te wszystkie fajerwerki graficzne, które znacząco spowalniają (częstokroć zawieszają) grę ?
    Jakim cudem gra przeglądarkowa zajmuje w pamięci operacyjnej komputera prawie 500 MB ?
    Otwarcie dodatkowych okien w przeglądarce (np. forum, poradniki przygód, inne strony) w wielu przypadkach powoduje zawieszenie gry ... Może to działanie celowe BB aby otwierać tylko okno z grą.

Długo dochodziłem do siebie po efektach wczorajszych "udoskonaleń" ... Stwierdziłem tylko, że aby gra nie wieszała się co kilka minut, pod żadnym pozorem NIE KLIKAĆ na pojawiające się co minutę okienko "Nowe zadanie" oraz bez potrzeby ... nie wchodzić do księgi zadań. Wiem, że to obejście ale jedyne jakie znalazłem aby pograć w miarę płynnie przez dłuższy czas.

Czy wreszcie ktoś odpowiedzialny za całość tego bałaganu napisze jakieś wyjaśnienia ?
    Czy może BB dostał już tyle kasy od graczy, że nie musi się tłumaczyć i ma nas głęboko w d ... e ?
    Może po prostu trzeba przestać tu grać, przyjemność żadna a stresu mam wystarczająco w życiu codziennym.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja ciągle od wczoraj nie mogę nawet zobaczyć mapy - próbowałem na wszystkich 4 przeglądarkach, aktualizacja flasha i .... (tylna część ciała) . Ciągle tylko porada dnia i zaraz błąd serwera. Ja jestem w stanie wiele zrozumieć, zawsze może wyskoczyć coś niespodziewanego przy aktualizacji itp, ale właśnie po to są chyba te testowe serwery prawda? czy nasz kraj jest pierwszym, w którym wprowadzono te nowości? czy na innych (niemieckich) serwerach też są takie problemy?? nowości są ciekawe, ale od 36 godz nie byłem na wyspie!! mam rozpoczęte dwie przygody, jedna za chwile się skończy, kopalnie, studni i pola już pewnie w ruinie... niech ktoś coś w końcu napisze!!!

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Skoro wyskakuje non stop info o jednym zadaniu - ktos probowal je zrobic do konca, gdy zniknie z listy, dalej jest problem? Kosztowne troche, ludwisarnie trzeba na marne wybudowac, ale moze...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez TheMe Zobacz posta
    Skoro wyskakuje non stop info o jednym zadaniu - ktos probowal je zrobic do konca, gdy zniknie z listy, dalej jest problem? Kosztowne troche, ludwisarnie trzeba na marne wybudowac, ale moze...
    tutaj chodzi o konkretne zadanie "Mistrz sztuki walki" to te zadanie sie pojawia, osoby które maja 50lvl nie maja z tym problemu bo je zakończyli.
    dalej nie będę pisał bo nie ma o czym totalne dno...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No ja wiem, dlatego pytam, bo jak ma nie pomoc, to mi 10k granitu szkoda No nic, sprobuje dzis, zobacze

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dopiszę tylko tyle dla samej zasady, że też mam problemy z grą po konserwacji, podobne jak są TU opisane. Jak widać po postach to nie wina przeglądarek a gry.

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja jestem ciekawy, kiedy ktoś z BB napisze coś w tym temacie

Gra nadal zawiechy łapie, jedynie na mapie przygody działa normalnie, a każda nowa budowa na własnej wyspie, czy inne czynności powodują zawiechę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzien dobry, a mnie się dzisiaj nie dodają żadne surowce, które kupiłam w handlu lub które wygrałam w ramach zadań dziennych. Nie dostaję za wykonannie zadań punktów, nie dostałam punktów za wykonanie przygody, w ogóle dzisiaj z miliona wykonanych akcji i transakcji nie dostałam żadnych korzyści! Za to sprzedawane surowce zostaly mi rzeczywiście odebrane!

Strona 12 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów