Strona 9 z 23 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kiedy gra będzie wreszcie normalnie działała jak było przynajmniej wczoraj. Zmiana przeglądarki, czyszczenie cache nic nie daje. Po wejściu 5 sekund gry i zwiecha na kilka minut i tak non stop. Dajcie ludziom spokojnie pograć jak już wydają swoje prywatne pieniądze na grę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czy ktoś też ma problem ze zmniejszeniem produkcji. Przed przerwą techniczną, leśnikowie sadzili około +1k drzew na dobę, teraz nawet na 5 koszach wychodzi -2,4 k. Dodam że nie rozbudowywałem smolarzy.

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez krissylw Zobacz posta
    Kiedy gra będzie wreszcie normalnie działała jak było przynajmniej wczoraj. Zmiana przeglądarki, czyszczenie cache nic nie daje. Po wejściu 5 sekund gry i zwiecha na kilka minut i tak non stop. Dajcie ludziom spokojnie pograć jak już wydają swoje prywatne pieniądze na grę.
    ciągłe opowiadanie nam ze mamy czyscic zaczyna przyprawiac mnie o mdłosci wezcie sie w koncu ogarnijcie
    przyznaje ze dzisiejsze zmiany podobaja mi się ale co z tego dostalismy prezent ładnie opakowany ale niestety po otwarciu są zgniłe jaja

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wyczyściłem wszystko, gra się nie ładuje. Spróbowałem na innym kompie - to samo. Poszedłem do kolegi, u którego działa. Jemu chodzi normalnie, moje się nie ładuje.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez klaksofon Zobacz posta
    Czy ktoś też ma problem ze zmniejszeniem produkcji. Przed przerwą techniczną, leśnikowie sadzili około +1k drzew na dobę, teraz nawet na 5 koszach wychodzi -2,4 k. Dodam że nie rozbudowywałem smolarzy.
    Drzewko produkcyjne to lipa. Nie patrz na to. U mnie jest -3k na 12h i las wciąż szumi.

Dziale Techniczny gra wiesza się co minutę, nie idzie zrobić przygody, nastawić armii, pohandlować. Już nie wspomnę o tym , że zakładka gildyjna pojawia się i znika, i znika – ta gra ma jakiegoś bzika.
    Może wprowadzicie jakiś system wczesnego ostrzegania przeciwko wieszaniu gry. Każdy by już wiedział na 10 sekund przed. Jakiś dzwonek, kukuryku, sygnał świetlny, przemowę bul bronka, automatyczne czyszczenie lub niespodziewaną zamianę fotela na stołek.
    Albo dodać taki buf u kupca "golenie na gładko" w cenie 550 klejnotów - rzucony nalotem dywanowym na całą wiochę pozwalałby pograć gładko bez zacinek 12 godzin. Przemyśleć też wypadałoby pół-bufik który działałby tylko na część wyspy i byłby znacznie tańszy.
    Ostatnio edytowane przez szpilek ; 15.11.2012 o 20:16

Mad_Blade
    Mam to samo co wszyscy, ale powtórzę aby nie było nieporozumień:
    - wieszanie się gry w różnych momentach
    - notoryczna informacja o "nowym zadaniu"
    - brak albo długie oczekiwanie na czat gildii.

Od ostatniej niedogodności dobija mnie tylko bardzie brak jakiejkolwiek informacji ze strony Administracji, czy i kiedy będzie to poprawione, bo że powinno to rzecz chyba oczywista. Panie Adminie BB_Xaar, standardowa odpowiedź admina (SoA) typu " u mnie działa, wyczyście sobie cache albo zmieńcie przeglądarkę" to trochę za mało.Na czat gildiowy czekać 1h (ALBO i więcej) to też lekka kpina i pisze to Pan jeszcze z uśmieszkiem.Wolne żarty.
    Co do samego flasha, czy Wy tych wszystkich nowych usprawnień czy poprawek nie testujecie??? A na samym flashu trzy wersje wstecz??? To podstawy. No chyba, że działacie na zasadzie "HuRRA! Wgrywamy w ciemno tą łatkę" to w takim razie "szacun".

-

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    XAAAAAAR powiedź tym programistom że gra nie działa, bo to nie można nazwać działaniem gdy każdą rzecz jaką chcesz wykonać w grze powoduje wieszanie się gry, zacinanie całej wyspy! Zróbcie przerwe techniczną tej nocy i naprawcie to!
    Miało być mnie lagów po przerwie technicznej )))) to to już nawet nie są lagi to jest porażka.
    Ostatnio edytowane przez BrovaR81 ; 15.11.2012 o 20:42

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    jak widac po brakach reakcji mają nas gdzies teraz pewnie drapią sie po głowach i zastanawiają co zle zrobili totalna kpina i żenada

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    przywróćcie starą wersję, a tę i dopracujcie i dopiero wdrożcie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BrovaR81 Zobacz posta
    XAAAAAAR powiedź tym programistom że gra nie działa, bo to nie można nazwać działaniem gdy każdą rzecz jaką chcesz wykonać w grze powoduje wieszanie się gry, zacinanie całej wyspy! Zróbcie przerwe techniczną tej nocy i naprawcie to!
    Miało być mnie lagów po przerwie technicznej )))) to to już nawet nie są lagi to jest porażka.
    No i ponownie się z Tobą Brovar zgadzam Trzeba sobie olać grę dopóki nie naprawią tego badziewia, każdemu powinni w klejnotach wynagrodzić nerwy które dzis stracili próbując zrobić porządek na wyspie. Mi lewo się udało powyłączać całą produkcję złota, kosze oczywiście dać nie ma szans, 3-5s gry normalne i zwiecha na kilka minut, czatu nie ma bądź na chwilkę się uruchamia

"Technicy" przerwa techniczna w ta noc wskazana i powrót do wcześniejszych ustawień a nowinki najpierw przetestujcie sobie w domach .

Strona 9 z 23 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów