Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    o przepraszam mój błąd u mnie też to mistrz sztuki wojennej
    ...speak of the devil and he shall appear...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jak mam zrobić przygodę ŁOWCY SKARBÓW jeśli mam ja już dawno zrobioną i u kupca też wykupioną Druga sprawa jak jest z tymi klejnotami za lvl up ? Ja nie mam zamiaru płacić za to żeby bardzo potrzebnych patentów za realną kasę kupić ?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Trochę się oburzyłem, że gra się prawie od razu wiesza, jak się nie wiesza to bez przerwy miga powiadomienie o nowym zadaniu, ale wnioskując po temacie zapewne tak właśnie miało być :P Świetne zmiany, fajnie jakby jeszcze grać się dało..
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dołożę też swój głosik, może od ilości postów zależy reakcja poczekam do jutra i zobaczę czy coś się zmieniło
    pozdrawiam...

Osadnik Awatar Yuppies
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie zakładam nowego tematu bo to bez sensu.. Gra sie wiesza, nie da sie nic zrobic, wyskakuje ciagle masz nowe zadanie a nowe zadanie nie dochodzi, zmiana przegladarek, czyszczenie cache i zmiana kompa nie pomaga. Grafika wariuje itp itd... Prosze o zwrócenie uwagi, nie zglaszam na support bo chyba nie ma sensu i tak wiele osób to zgłosi.. Pozdrawiam Yuppies

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    może jednak warto zgłaszać bo pewnie wiele osób pomyśli tak jak Ty a potem jest,że support nie wie nic o tym problemie
    ...speak of the devil and he shall appear...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie mogę się w ogóle zalogować stoi na pasku postępu od 10 min.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar kiedy poprawicie to co się teraz dzieje?

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    czyscilem przegladarki probowalem na 2 kompach przeinstalowywalem nawet flasha dzis przez caly dzien na kilkadziesiat prob nie udalo mi sie wejsc na wyspe wchodzenie konczy sie na poradach dnia i dalej wisi ....

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez szpilek Zobacz posta
    BB_xaar kiedy poprawicie to co się teraz dzieje?
    Przecież masz w pierwszym poście :P Z czatem gildii to normalne, że może się wczytywać i godzinę, a zawieszanie się gry to wina cache
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów