o przepraszam mój błąd u mnie też to mistrz sztuki wojennej
o przepraszam mój błąd u mnie też to mistrz sztuki wojennej
...speak of the devil and he shall appear...
jak mam zrobić przygodę ŁOWCY SKARBÓW jeśli mam ja już dawno zrobioną i u kupca też wykupioną Druga sprawa jak jest z tymi klejnotami za lvl up ? Ja nie mam zamiaru płacić za to żeby bardzo potrzebnych patentów za realną kasę kupić ?
Trochę się oburzyłem, że gra się prawie od razu wiesza, jak się nie wiesza to bez przerwy miga powiadomienie o nowym zadaniu, ale wnioskując po temacie zapewne tak właśnie miało być :P Świetne zmiany, fajnie jakby jeszcze grać się dało..
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
dołożę też swój głosik, może od ilości postów zależy reakcjapoczekam do jutra i zobaczę czy coś się zmieniło
pozdrawiam...
Nie zakładam nowego tematu bo to bez sensu.. Gra sie wiesza, nie da sie nic zrobic, wyskakuje ciagle masz nowe zadanie a nowe zadanie nie dochodzi, zmiana przegladarek, czyszczenie cache i zmiana kompa nie pomaga. Grafika wariuje itp itd... Prosze o zwrócenie uwagi, nie zglaszam na support bo chyba nie ma sensu i tak wiele osób to zgłosi.. Pozdrawiam Yuppies
może jednak warto zgłaszać bo pewnie wiele osób pomyśli tak jak Ty a potem jest,że support nie wie nic o tym problemie![]()
...speak of the devil and he shall appear...
Nie mogę się w ogóle zalogować stoi na pasku postępu od 10 min.
BB_xaar kiedy poprawicie to co się teraz dzieje?
czyscilem przegladarki probowalem na 2 kompach przeinstalowywalem nawet flasha dzis przez caly dzien na kilkadziesiat prob nie udalo mi sie wejsc na wyspe wchodzenie konczy sie na poradach dnia i dalej wisi ....