Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Z logowaniem nie ma problemu. Kanały gildii w chacie pojawiają się jak chcą. Księga zadań co chwile przypomina o nowym zadaniu chociaż wszystkie już są przeczytane X razy. Po kilku minutach cała gra praktycznie się zamraża - animacje stoją, nawigować się nie da, w okienku chatu da się pisać i wysyłać wiadomości ale z mega opóźnieniem. Czyszczenie cache nie pomogło. Próbowane różne przeglądarki na Win7 64 bit.

Firefox 16.0.2 - Flash 11.5.502.110
    IE 9.0.9 64bit - Flash 11.4.402.287

W przypadku FF flash osiąga dużo większe zużycie pamięci niż zwykle (w IE nie zwróciłem uwagi). O ile dobrze pamiętam sama wtyczka flasha ważyła jeszcze wczoraj koło 300-350MB z włączonym TSO. W momencie pisania tego posta gra jest zawieszona a wtyczka zwiększyła zużycie z 450 do 570 MB!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    w chwili obecnej serwer jest przeciazony prosimy sprobowac pozniej......
    jakis zart chyba

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam problem, właśnie się zalogowałem do gry i wszystko by było dobrze ale nie mogę wybrać żadnego budynku
    ma może ktoś podobny problem?

ok, już wszystko działa
    Ostatnio edytowane przez Herakles3 ; 15.11.2012 o 16:50 Powód: problem rozwiązany

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie da sie grac i tyle w temacie_a ogolny blad powoduja moim zdaniem zadania,ktorych i tak sie nie da wykonac:co chwile wskakuje info o zadaniu po czym zamraza wyspe i ponowny relog itd itd Ps.czyszczenie cache itp nie pomaga

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Blaszka u mnie na chromie na nowej ziemi teraz w miare działa. odwołałem generałów z przygody żeby ilość woja starczyła do zadania, zaliczyło i drugi poziom tego zadania już tak gry nie ścina, chociaż też mu sie zdarza, ale to na szybko dorabiam rekrutów żeby to odhaczyć i może bedzie ok ;] spróbuj też wykonać bo to 1300 wojska chyba potrzeba ;]

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to samo,wiesza się przy zadaniu mistrz zbrojenia,co chwilę mam strzałkę nowe zadanie. Pokazuje,że niby jest coś nowego właśnie w tym zadaniu mimo,że nie ma,po zamknięciu księgi zadań mapa leży i trzeba restartować grę :/
    ...speak of the devil and he shall appear...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    IE lub FF - relogi co 2 minuty , gra nie odpowiada masakra jakas, fajnie ze producent softu wrzuca nam kolejne bonusy które moga prowadzic do wyludnienia serwerów

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    martiao wszystkie te poboczne zadania wykonalem_zostaly te od 50lvl,ktorych wykonac jeszcze nie moge.Teraz tez wszedlem do gry z Chrome i gra dzialala o cale 10minut dluzej niz na FF,ale niestety dzialala

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No i mamy jasność . Panie i Panowie z BB postanowili usprawnić serwery tak żeby nie było lagów, przywalili więcej grafiki i innych wodotrysków, i gra nie chodzi już całkiem, wiesza się i tyle. Nadzieja BB - w ciągu kilku dni zrezygnuje z 30-50% graczy , i może jakoś ten wózek będzie sie toczył - smiechu warte . A nasza kasa za klejnoty , prezent dla BB i ich polskich przedstawicieli , za dobre chęci . Żenada.

A rady typu wyczyść cache, zmień przeglądarkę, sprawdź wersję flash, to niepoważne jest, trzeba umiec czytać posty uzytkowników , wiesza sie wszystkim niezależnie od wersji flash czyszczenia pamieci , systemu i przeglądarki.
    Ostatnio edytowane przez arturek1964 ; 15.11.2012 o 17:49

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ps.zadanie,ktore widac wyraznie u mnie powodujace zacinanie oraz zamrozenie wyspy to "mistrz sztuki wojennej".co chwile wyskakuje to wkurzajace info i ani tego ukonczyc ani wylaczyc_zenada

Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów