BB_xaar nie ma zakładki gildyjnej w dalszym ciągu, gra się wiesza co chwila. Jakaś odpowiedź?
"obszar serwera uszkodzony. w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" i tak od 2-3 godz.....
Gram na Chrome, mam flasha 11.5.31.2
Z logowaniem nie mam problemu, tylko gra mi się tnie. Na początku nie było problemu robiłam zadania, dałam buffy znajomym, wysyłałam oferty handlu, odbierałam wiadomości. Gra zaczęła się wieszać gdy zabrałam się za wysyłanie geologów i stawianie budynków. Na pojawiającą się wiadomość klikałam.
chyba trzeba z tydzień poczekać aż znów będzie przerwa techniczna ... co chwila trzeba się logować bo grę wiesza, po każdym logowaniu wyskakuje nowe zadanie - to samo zadanie - którego nie da rady wykonać - brak wymaganego poziomu ... gra się zacina jak cholera, dawanie premii znajomemu trwa wieki ... ehhh a było tak pięknie ....
Premie znajomym dałam bez problemu- a były to 4 osoby. Dopóki nie kliknie się na zadania to gra śmiga bardzo dobrze.
o ile nie stracą graczy przez ten tydzień, zrobili naprawdę rewolucję w tej grze. Ja nie mogę zrozumieć jednego, dlaczego gra ma status beta, ma ogromne braki i jest... płatna, chcesz kryształy wyślij sms lub przelew. I co mają osoby powiedzieć które kasę przelały? Ja na szczęście jeszcze nic za realne pieniądze nie kupiłem, ale rozumiem innych graczy.