Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

ErniQ
    Cytat Zamieszczone przez asker78 Zobacz posta
    nie przejmuj się zawsze może byc gorzej, ja robiłem przed przerwą 3 osobową i od 4 dni nikt z nas nie mógł wejść, dziś na szczęście się skończyła, czekam na odpowiedz z suportu:_)
    nawet anulować się nie dało
    no to git, czarni rycerze, ponad 7dni zostalo... jesli bede musial tyle czekac to rzucam ta gre w p****...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar nie ma zakładki gildyjnej w dalszym ciągu, gra się wiesza co chwila. Jakaś odpowiedź?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    "obszar serwera uszkodzony. w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" i tak od 2-3 godz.....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Stenwulf Zobacz posta
    "obszar serwera uszkodzony. w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" i tak od 2-3 godz.....
    mam to samo ://

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Jeśli ktoś ma problem z grą (np. z zalogowaniem się lub częstymi kickami z gry), a czyszczenie cache nie pomaga, bardzo proszę o podanie wersji flasha - z góry dziękuję.
    Gram na Chrome, mam flasha 11.5.31.2
    Z logowaniem nie mam problemu, tylko gra mi się tnie. Na początku nie było problemu robiłam zadania, dałam buffy znajomym, wysyłałam oferty handlu, odbierałam wiadomości. Gra zaczęła się wieszać gdy zabrałam się za wysyłanie geologów i stawianie budynków. Na pojawiającą się wiadomość klikałam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    chyba trzeba z tydzień poczekać aż znów będzie przerwa techniczna ... co chwila trzeba się logować bo grę wiesza, po każdym logowaniu wyskakuje nowe zadanie - to samo zadanie - którego nie da rady wykonać - brak wymaganego poziomu ... gra się zacina jak cholera, dawanie premii znajomemu trwa wieki ... ehhh a było tak pięknie ....

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Premie znajomym dałam bez problemu- a były to 4 osoby. Dopóki nie kliknie się na zadania to gra śmiga bardzo dobrze.

przemek480
    o ile nie stracą graczy przez ten tydzień, zrobili naprawdę rewolucję w tej grze. Ja nie mogę zrozumieć jednego, dlaczego gra ma status beta, ma ogromne braki i jest... płatna, chcesz kryształy wyślij sms lub przelew. I co mają osoby powiedzieć które kasę przelały? Ja na szczęście jeszcze nic za realne pieniądze nie kupiłem, ale rozumiem innych graczy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Premie znajomym dałam bez problemu- a były to 4 osoby. Dopóki nie kliknie się na zadania to gra śmiga bardzo dobrze.
    z jakiej przeglądarki korzystasz i jaka wersja flasha?
    w chrome sprawdza się komendą
    chrome://plugins/
    ???

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez asker78 Zobacz posta
    z jakiej przeglądarki korzystasz i jaka wersja flasha?
    w chrome sprawdza się komendą
    chrome://plugins/
    ???
    Jak już kilka postów wyżej pisałam Gram na Chrome, mam flasha 11.5.31.2

Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów