Zastanawiałam się z tym zawieszaniem czy to tylko u mnie tak jest, ale widzę że to problem globalny jest.
Zastanawiałam się z tym zawieszaniem czy to tylko u mnie tak jest, ale widzę że to problem globalny jest.
Jeśli ktoś ma problem z grą (np. z zalogowaniem się lub częstymi kickami z gry), a czyszczenie cache nie pomaga, bardzo proszę o podanie wersji flasha - z góry dziękuję.
11,5,502,110 installed
zawiecha wczoraj ok a dziś fesz zaktualizowany
Witam jak w tytule, wczoraj wszystko ok, po załadowaniu budynków dwa ruchy myszka i gra wisi trzeba reloga robić, trzy rózne przegladarki instalowałem to samo, czyszeczenie, to samo inny komp, to samo, wiec słucham co z tym zrobić, wydaje kupe kasy realnej na ta gre a bb ma mnie gdzieś?
pozdrawiam
Mr_SOLAR
Chrome - Wersja: 11.5.31.2 Shockwave Flash 11.5 r31 (wywala)
Fx - Miałem 11.4 r402 (wywalało). Zaktualizowałem do 11.5.502.110 (wywala wciąż).
Jeden raz mi sie udalo tylko zalogowac co bylem cale 2 minuty po czym znow zwiecha i tak w kolko od 10 rano co chwile chce wejsc do gry
masakra gra sie co chwile zawiesza,nie da sie grac
dzisiaj zaktualizowany do najnowszego, dalej tnie niemiłosiernie. oprócz tego - tnie odkąd zaczęła mi wyskakiwać wiadomość o nowym zadaniu, mistrz sztuki wojennej czy jakoś tak. co minute równo mi wyskakuje że mam nowe zadanie. przeładowaliście flasha i tyle ;]