Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 225

Wątek: Po przerwie technicznej

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zastanawiałam się z tym zawieszaniem czy to tylko u mnie tak jest, ale widzę że to problem globalny jest.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Zbyszekkkk Zobacz posta
    No mam ten sam problem wydaje sie byc on po stronie nowych zadań ktore zawieszaja flasha kiedy pojawia sie nowe w tak duze ilosci. Tez testowalem na 2 kompach i kilku przegladarkach - kazda wymieka i powoduje zwieche

masakra jakaś ale sa osoby które graja normalnie, to co teraz czekamy aż będzie aktualizacja?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli ktoś ma problem z grą (np. z zalogowaniem się lub częstymi kickami z gry), a czyszczenie cache nie pomaga, bardzo proszę o podanie wersji flasha - z góry dziękuję.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    11,5,502,110 installed

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zawiecha wczoraj ok a dziś fesz zaktualizowany
    Witam jak w tytule, wczoraj wszystko ok, po załadowaniu budynków dwa ruchy myszka i gra wisi trzeba reloga robić, trzy rózne przegladarki instalowałem to samo, czyszeczenie, to samo inny komp, to samo, wiec słucham co z tym zrobić, wydaje kupe kasy realnej na ta gre a bb ma mnie gdzieś?
    pozdrawiam
    Mr_SOLAR

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Chrome - Wersja: 11.5.31.2 Shockwave Flash 11.5 r31 (wywala)
    Fx - Miałem 11.4 r402 (wywalało). Zaktualizowałem do 11.5.502.110 (wywala wciąż).

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jeden raz mi sie udalo tylko zalogowac co bylem cale 2 minuty po czym znow zwiecha i tak w kolko od 10 rano co chwile chce wejsc do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    masakra gra sie co chwile zawiesza,nie da sie grac

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dzisiaj zaktualizowany do najnowszego, dalej tnie niemiłosiernie. oprócz tego - tnie odkąd zaczęła mi wyskakiwać wiadomość o nowym zadaniu, mistrz sztuki wojennej czy jakoś tak. co minute równo mi wyskakuje że mam nowe zadanie. przeładowaliście flasha i tyle ;]

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez martiao Zobacz posta
    dzisiaj zaktualizowany do najnowszego, dalej tnie niemiłosiernie. oprócz tego - tnie odkąd zaczęła mi wyskakiwać wiadomość o nowym zadaniu, mistrz sztuki wojennej czy jakoś tak. co minute równo mi wyskakuje że mam nowe zadanie. przeładowaliście flasha i tyle ;]
    to samo narazie tego gówna nie otwieram to trwam w grze juz 5min dodam ze mało co procek z lapka nie wyskoczy

Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów