aVe wymiata nawet na forum![]()
aVe wymiata nawet na forum![]()
podsumowujac :
1.czat gildyjny jak w piosence "pojawia sie i znika"
2.cominutowe info o zadaniu,ktore powoduje zawieszanie sie wyspy
3.lagi wieksze niz byly
4.reset awatarow pod gwiazda w roznych czestotliwosciach
5.brak mozliwosci usuniecia z ksiegi zadan,ktorych sie nie chce robic (pomijam brak jakiekolwiek oplacalnosci)
6.historia handlu:niby pokazuje od razu po zakupie jednak po paru sekundach znika(ukazuje transakcje po relogu czyli tak jak bylo)
Konserwacja bodajze najgorsza jaka byla dotychczas!
Ostatnio edytowane przez Blaszka1971 ; 15.11.2012 o 21:58
Jak wcześniej "to" jako tako działało to obecnie jest to nic innego jak jeden wielki bubel wcześniej sam nie wiem czemu ale mnie to nie irytowało ale obecnie to jakieś nieporozumienie, po kiego grzyba te niesamowite spędy na serwie testowym jak po wprowadzeniu tych najnowszych mian wszystko leży i kwiczy... Weźcie ludzie z BB ogarnijcie się nieco bo to tak nie ładnie robić ludzi w ch....
W dodatku irytujący błąd na czacie z literą "ą" dzięki jej użyciu kasuje się wszystko szybciej niż przy pomocy czegokolwiek innego, błąd NIBY znany ale totalnie OLEWANY...
Pewnie post zostanie zaraz usunięty albo wyedytowany przez moda/cenzora, no ale co poradzić takie tu panują zwyczaje...
Również zgłaszam problemy. Od popołudnia do teraz wszystko działało i zastanawiałem się o co tym ludziom na forum chodzi, teraz wiesza mi za każdym razem grę jak wchodzę do niej, nie otwiera mi się księga zadań, straciłem 2 Zombiaków i 500 monet, masakra jakaś.Jak chce sobie zrobić czat wchodząc do zakładki gildii i edytując opis, również gra się wiesza i nic nie pomaga.
Ostatnio edytowane przez Wooyek ; 15.11.2012 o 22:04
Witam wszystkich ja mam nastepujacy problem wogole od 3 godzin nie moge sie zalogowac ja sie zaczyna logowac to mam zwis gry i nic sie nieda zrobic nawet wiesza mi inne karty cala przegladarka przestaje dzialac.tak samo sie dzieje na innych przegladarkach.tak wiec ta przerwa techniczna byla do bani tylko zniechecili ludzi do gry.
Pozdrawiam ekipe z BB nich dalej tak robia to nikt tu nie zaostanie
miałem coś napisać , ale już wszystko napisano , na takiej grze nie zarobicie i nie pomogą 100% promocje
GRa strasznie muli i młuci wręcz w miejscu - w pewnym momencie gra wykorzystała u mnie prędkość 12mb/s na stałym łączu - ba, nawet transfer danych sprawdziłem i momentalnie w ciagu paru minut pobrało i zapisało pliki cache o wadze ponad 600mb...to chyba coś w kodach brakuje wam operatorów zrzutu i kodów zakończających ?
Bo zamiast kod walidować i czynić sprawniejszym, robi się coraz bardziej jak chlew.
Mam dwie przeglądarki, na obu gra tnie, przywiesza się. Mimo dobrego kompa i łącza serwer nie nadąża, a gra z powodu błędów nowej treści tworzy wręcz istny burdelowaty chaos
mam to samo ładuje i nie może załadować a wsześniej nie miałam takich problemów nie moge wejść na gre((((((
W normalnej szanujacej sie firmie całe to genialne towarzystwo na czele z jegomościem od czyszczenia casch nie mialoby czgo szukać.
Żenada do sześcianu.
wiesza się coraz częściej.
Zamraża się plansza i wydaje się że czat działa tylko nic więcej nikt nie napisało.
Sprawdzałem na 3 kompach w firmie, na 2ch różnych systemach : XP i W7, czyszczenie przeglądarki, restarty, aktualizacje - nie pomagają.
Po zalogowaniu gra chwile podziała i zaczyna lagować aż mrozi się plansza tylko strona z tą grą.
Zajmie się tym ktoś kompetentny?