Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: BB_xaar - Ubi czy wy się wstydzicie swojego FORUM???

Tarna

BB_xaar - Ubi czy wy się wstydzicie swojego FORUM???

Przedłużająca się przerwa to jedno ok coś nie wyszło i potrzeba więcej czasu - jasne, ale dlaczego nie zamieścicie tego na stronie głównej w WIADOMOŚCIACH które kierują do FORUM?? wstydzicie się go ??
    Piszecie o opóźnieniach na nie swoich serwerach tylko na obcych FB tweeter sorkki ale nie wszystcy mają tam konta by to oglądać po za tym zmuszacie ludzi do wchodzenia tam (samo kliknięcie) - płacą Wam za to?? Wasze strony, forum śmierdzą Wam? ważniejsze utrzymanie FB niż dbanie o własny ogródek?
    Z góry dzięki za odp. choć wątpię czy ją dostanę bo nie mam FB a forum to Wy chyba nie czytacie.
    pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tarna, w tym temacie w pełni się z Tobą zgadzam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Haters gonna hate ;]

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tarna, bardzo proszę zwrócić uwagę na komunikat na stronie głównej, który informował o przerwie konserwacyjnej (15.11.2012). Pod informacjami o konserwacji, są dwa wpisy z aktualizacją.

Jeśli są prowadzone jakieś prace techniczne i gra nie jest dostępna, to właśnie na stronie głównej należy szukać informacji. Serwisy zewnętrzne (np. Facebook, Twitter) są aktualizowane po to, by w przypadku gdy strona główna jest niedostępna, gracze nadal mieli dostęp do najświeższych informacji.

Tarna
    Spoko jakoś tych wpisów nie widziałem może to wina za krótkiego monitora jednak i tak powiem tak na dole było wyskakujące okienko z początkiem wiadomości, że dłużej do godziny i tu zamiast godziny to link do FB i Twettera.

PS: Zazwyczaj przyjęło się, że jak dopisuje się coś w pocznie, wiadomościach (czyli tu aktualizacja to to robimy jako WAŻNIEJSZE na górze postu tak by każdy od razu to widział) .

Jednak zwracam honor jesli te wiadomości było o czasie.

PS: bardzo miła aktualizacja.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tylko, że zarówno na FB jak i głównej stronie info pojawiło się dopiero PO godzinie 9tej, gdzie przerwa miała trwać do 8.30...
    Wypadało by napisać około 8.30, że 'prawdopodobnie prace nie zostaną ukończone na czas' albo coś w tym stylu i gdy będzie znana gozdina to ją również podać...

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dostaliście po koszyku i jeszcze marudzicie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Piotru70 autor tematu pisze o dzisiejszym opóźnieniu a ty piszesz o koszu co był dany za poprzednią dodatkową konserwację...
    A więc pytanie: co ma koza do woza?
    Ja też od razu nie zauważyłem tego i szukałem na forum gdzie ktoś przytoczył to ze strony głównej (widocznie on zauważył).

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To nawet nie wiedziałem ze dzisiaj jakaś konserwacja była.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Widocznie też nie czytasz wiadomości na stronie głównej a konserwacje są ZAWSZE w czwartek

Uprawnienia umieszczania postów