Jak wam to tak przeszkadza to poproście aby wprowadzili Analogowe wartości:
W cyfryzacji to jest właściwy sposób zapisywania większych liczb. Więc przestańcie chrzanić o spacjach
Jak wam to tak przeszkadza to poproście aby wprowadzili Analogowe wartości:
W cyfryzacji to jest właściwy sposób zapisywania większych liczb. Więc przestańcie chrzanić o spacjach
Ostatnio edytowane przez Porit ; 16.11.2012 o 18:17
Może nie najmądrzejszy ale na pewno nie najgłupszy. A co do twojego pytania to opierając się na grze to na pewno nie może być ułamek, bo w tej grze nie ma ułamków. Wiec po co się kłócisz o coś co jest rzeczą tak banalną, że wstyd w ogóle się przyznawać do tak ograniczonego pomysłu i przyczepienie się o coś co zupełnie nikomu nie powinno przeszkadzać. To tak jak przyczepiłbyś się do kogoś ze używa do samochodu opony 'Michelin' a nie 'Good Yeary'. Zaczepka bez powodu. Po prostu tak jest i tyle. Przywyknij.
TAK JEST! panie wiceprezesie.
Obiecuję poprawę!
Jakby nie było nie odpowiedziałeś na pytanie. Poprostu odwracasz kota ogonem.
Sam zapędziłeś się w kozi róg.
Ostatnio edytowane przez Porit ; 16.11.2012 o 21:21
Dobra, weź ogarnij dzieciak... Nie mam zamiaru się przedrzeźniać w internecie z jakimiś hejterami.
No cóż ja mogę odpowiedzieć tylko tyle: spójrz.
Jako dzieciakowi wiele mi wolno natomiast Tobie nie wypada
Nie pogrążaj się bardziej.
Idź się wygadaj na jakiś czat wp czy onet skoro masz kompleksy niższości. A do dzieciaka nie będę zwracał się proszę Pana. Bo twoje zachowanie jest zbytnio nie dojrzałe.
Przecież potwierdziłem że jestem dzieciakiem i nie wymagam żebyś przez pan się do mnie zwracał.
Jako dzieciak mam przywilej zachowywać się niedojrzale.Panu panie wiceprezesie nie wypada.
Chociaż czytając Twoje obecne i poprzednie posty mam wątpliwości co do Twojej dojrzałości (prawda jak się ładnie rymuje).
Krótko mówiąc całokształt Twoich wypowiedzi (niezależnie od tego ile masz lat) wskazuje na poziom gimnazjum.
Napisz coś jeszcze tak by ostatnie zdanie było Twoje.
Napisz dowcipnie i z sensem by pokazać swoją dojrzałość (nie obrażaj).
Obiecuje że w tym wątku już nic do Ciebie nie napisze wygrasz więc wojnę na słowa.
Zgodzę się, że powinna być spacja.
Ale jeżeli takowy przecinek załatwia sprawę handlu i jest dzięki temu bardziej przejrzysty, to wolę mniejsze zło.
Czyli przecinek.
Ale jakby dało radę to spacja jak najbardziej poprawna.