Coz, pomysl jest bardzo prosty do wykonania, a wydaje mi sie ze uatrakcyji nieco wyglad rozgrywki.
Aby kazdy general, mial wlasny wyglad obozu. Po prostu inny obrazek, aby na podgladzie znajomego mozna bylo zobaczyc "o, ten ma takiego generala i takiego.. fajnieee, rispekt, full szacun na dzielni"
Aktualnie dobija mnie ze wszyscy generalowie maja tak samo wygladajacy oboz, Jak mam zwyklego generala to jest taki wyglad ok, ale Ponury Żniwiarz, moglby miec oboz wygladajacy ala cmentarz, lub smentarz. Gdyby byl general Świety Mikołaj, to wtedy moglby miec oboz typu choineczka, aby na pierwszy rzut oka bylo widac ze nie jest to byle jaki general. (Uatrakcyjnienie wygladu obozow, z pewnoscia by zachecalo do kupowania wszelkich generalow za pieniazki ;] )
Dokladniejsza propozycja wygladow obozu:
General zwykly - jest ok tak jak teraz.
Ponury Żniwiarz - wyglad ala cmentarz, lub smentarz. (aby bylo wiadomo ze general halloweenowy)
Weteran - moglby miec jakis zameczek
Inni generalowie w tej chwili mi do glowy nie przychodza ;P, lecz kazdy by mogl miec wlasny wyglad obozu, praktycznie nie jest to chyba problemem duzym aby napisac skrypt rozrozniajacy generalow, albo go po prostu lekko zmodyfikowac, oraz wykonac 5 graficzek specjalnie dla nich.