Zobacz wyniki ankiety: Czy byłby ktoś za?

Głosujących
9. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

2 22.22%
  • NIE

7 77.78%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Świątynia

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Świątynia

Witam mój pomysł to nowy budynek Świątynia jaki koszt budowy,zdobycia,rozbudowy to na później.
    Nie ukrywam że pomysł delikatnie zapożyczony z tematu Artefakty choć prostszy w wykonaniu,wszyscy mogą skorzystać a nie ten kto kupi za klejnoty bądź znajdzie bo z tym szukaniem wiadomo jak jest ktoś znajdzie 10 a inny wcale robiąc 2x więcej w tym kierunku.http://forum.thesettlersonline.pl/th...rtefakt%C3%B3w
    Więc do rzeczy.Świątynia w której można by poprosić boga settlersa (chyba jakiegoś tam osadnicy mają...)o jakieś błogosławieństwo na jakiś okres czasu w zamian za "rzut na tace" czyli określoną ilość monet.
    Budynek był by możliwy do rozbudowania najlepiej do 3 levelu (tak jak kiedyś planowano Kantor),a każdy level budynku dawał by większy bonus "błogosławieństwa" oczywiście za troche większą ilość monet.

1 LEVEL 5% do ..czegoś tam za ileś tam:0
    2 LEVEL 7% -II-
    3 LEVEL 10% -II-

Możliwe błogosławieństwa do wyboru i możliwość wybrania tylko 1 aż do końca jego trwania
    -przyspieszenie ekonomii na wyspie
    BUL BULU BULU

Jak widzicie czas trwania jak i koszty nie są do końca przemyślane ale wspólnie można to oklepać i poskładać w 1 całość

Z RESZTĄ W PIZDU NIE WIEM TO MA BYĆ POMYSŁ A NIE ŻEBYM TO JA MIAŁ W GRE WPROWADZAĆ NIE PODOBA SIE TO NA NIE MOŻNA TEMAT ZAMKNĄĆ JEŻELI JUŻ BYŁ PODOBNY Z POLACZKAMI NIC NIE WPROWADZISZ TROCHE WYOBRAŹNI....DROGIE CB.
    "Poza tym co z tego że ja sobie jakieś cyfry z D.. wzięte rozrysuje jak to nie zależy ode mnie "
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 15.11.2012 o 10:42

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    najpierw trzeba konkretnie napisać koszty budynku, koszty upów i co dokładnie da "błogosławieństwo", anie coś tam za ileś tam

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    najpierw trzeba konkretnie napisać koszty budynku, koszty upów i co dokładnie da "błogosławieństwo", anie coś tam za ileś tam
    W polskiej wersji "Settlersow" ,świątynia powinna być budowana za "co łaska". Kosztami obciąży się osadników.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Temat mielony już niejednokrotnie. Z miejsca mogę powiedzieć że niema sensu tego wałkować ponieważ technicy odpowiedzialni za grywalność gry już niejednokrotnie dowiadywali się i mieli pomysły w tej sprawie. Lecz jestem pewien że w najbliższym czasie tego nie wprowadzą, gdyż jak widać mają w planach wprowadzać wszystko stopniowo tak jak, wprowadzają co jeden event nowy budynek typu "Robi coś z niczego". A nowe budynki będą opracowywane dopiero po skończeniu się pomysłów na najłatwiejsze systemy typu młyn wodny, silos, manufaktura itd. Budynki specjalne o których mowa w temacie są zapewne w planach i już prędzej wprowadzą port rybacki czy fillie konserw do produkcji ryb niż jakieś artefakty i świątynie.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    I jeszcze przygotuje wszystko żeby podczas konserwacji wrzucili na serwer....

Nad tym można by było sie zastanowić wspólnie ale po co nieprawdaż?Poza tym co z tego że ja sobie jakieś cyfry z D.. wzięte rozrysuje jak to nie zależy ode mnie i od was w sumie też,to jest tylko zarys pomysłu lecz jeżeli jest tak jak Piotru napisał i taki pomysł już był i nie przeszedł...nie ma co sie ścierać.
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 14.11.2012 o 21:08

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skoro to zarys pomyslu, to kolega w #2 przedstawil Ci zarys dyskusji.

Nie ma sie co pienic.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Bez sensu takie nie przemyślane i nie dopracowane pomysly

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    do zamknięcia

Uprawnienia umieszczania postów