Witam mój pomysł to nowy budynek Świątynia jaki koszt budowy,zdobycia,rozbudowy to na później.
Nie ukrywam że pomysł delikatnie zapożyczony z tematu Artefakty choć prostszy w wykonaniu,wszyscy mogą skorzystać a nie ten kto kupi za klejnoty bądź znajdzie bo z tym szukaniem wiadomo jak jest ktoś znajdzie 10 a inny wcale robiąc 2x więcej w tym kierunku.http://forum.thesettlersonline.pl/th...rtefakt%C3%B3w
Więc do rzeczy.Świątynia w której można by poprosić boga settlersa (chyba jakiegoś tam osadnicy mają...)o jakieś błogosławieństwo na jakiś okres czasu w zamian za "rzut na tace" czyli określoną ilość monet.
Budynek był by możliwy do rozbudowania najlepiej do 3 levelu (tak jak kiedyś planowano Kantor),a każdy level budynku dawał by większy bonus "błogosławieństwa" oczywiście za troche większą ilość monet.
1 LEVEL 5% do ..czegoś tam za ileś tam:0
2 LEVEL 7% -II-
3 LEVEL 10% -II-
Możliwe błogosławieństwa do wyboru i możliwość wybrania tylko 1 aż do końca jego trwania
-przyspieszenie ekonomii na wyspie
BUL BULU BULU
Jak widzicie czas trwania jak i koszty nie są do końca przemyślane ale wspólnie można to oklepać i poskładać w 1 całość
Z RESZTĄ W PIZDU NIE WIEM TO MA BYĆ POMYSŁ A NIE ŻEBYM TO JA MIAŁ W GRE WPROWADZAĆ NIE PODOBA SIE TO NA NIE MOŻNA TEMAT ZAMKNĄĆ JEŻELI JUŻ BYŁ PODOBNY Z POLACZKAMI NIC NIE WPROWADZISZ TROCHE WYOBRAŹNI....DROGIE CB.
"Poza tym co z tego że ja sobie jakieś cyfry z D.. wzięte rozrysuje jak to nie zależy ode mnie "