Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: własne PvP

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    sparkz dlatego do gry wchodza tylko chetne osoby ktore sie beda najpierw pozadnie do tego przygotowywac. kazdy toczy 1 walke w tygodniu aby mogl zregenerowac wojsko. Pomysl nie jest bez sensu a twierdzisz tak bo tego nigdy nie sprobowales! ja gralem juz tak 2 razy! I powiem ze wlasnie taka walka przynisla mi tyle emocji jak nic w tej grze do tej pory. wejsciowki sa do ugadania, po prostu pula dla zwyciezcow sie zmieni. Nie mam jeszcze puszkarzy a udalo mi sie wygrac z osoba z 50 lvl, taktyka jest wiec najwazniejsza. 16 walk w 1 tygodniu w nastepnym 8 w kolejnym 4 i na koniec 2 walki finalowe. mozna skrocic czas jesli obie strony sa juz gotowe do walki. To nie jest dla kazdego tylko dla tych co znudzilo juz robienie przygod w normalny sposob to jest nowa zabawa tylko dla chetnych.
    Maghemit do Ciebie: jesli nawet masz generalow 200 jednostek jestes w stanie wygrac tylko musisz miec zolnierzy do ataku zamiast rekrutow.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a powiem jeszcze ze druga walke przegralem z osoba ktora ma mniejszy lvl ode mnie choc bylem jeszcze lepiej przygotowany niz na 1 walke. Jego taktyka byla lepsza Sedzia komentuje walke na wybranym kanale aby koledzy gracza mniej wiecej wiedzieli jak wyglada rozgrywka. Pomysl natomiast nie jest mój, wymyslil go szef gildii xza co jestem mu bardzo wdzieczny bo to wlasnie dzieki niemu gra nabrala stala sie jak dla mnie lepsza

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Brak ankiety, temat zamykam.

Mod Zakrecony

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów