Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nie przyznane zasoby

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Nie przyznane zasoby

Już dwukrotnie w dniu dzisiejszym nie przyznało mi zasobów (desek z drzewa lisciastego). W sumie straciłem 100 sztuk desek. Pisałem w tej sprawie do supportu, ale na razie cisza.

Osadnik Awatar Orzel93
    Serwer
    Nowy Świat
    Chodzi ci o zadanie ? czy o co ?

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mi kiedyś też raz wsiąkły, napisałem do supportu że wcięło mi 8k to oddali mi 4k. Dwukrotnie mniej, ale zawsze coś.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Przerobiłem 250 desek z drzewa iglastego na 50 desek z drzewa liściastego. to było OK
    Po przeciągnięciu dodatkowego zasobu na dom władyki zasób zniknął z menu gwiazdy, ale na konto nie dodało sie 50 sztuk z drewna liściastego.
    Nie mogłem sie pomylić w obu przypadkach, ponieważ w pierwszym miałem zarówno przed jak i po tylko 7 sztuk desek liściastych a w drugim przypadku miałem 18 sztuk desek liściastych (dla tego przypadku mam printscreen ale nie wiem jak go tu umieścić).
    Uprzedzając pytanie - nic nie miałem w slocie kolejki budowlanej

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Aha, ja mówiłem o handlu, ale poprzez produkcję w magazynie surowców, to wsiąkło mi 1250 ale już sobie odpuściłem płacze.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Grzegorz811, a jesteś całkowicie pewien że się nie dodało później? Za 10 minut np. albo po przelogowaniu się? Lagi powodują że zasoby z gwiazdy często bardzo długo się dodają, widać je wtedy w gwieździe na szaro. Jeżeli jesteś pewien że zniknęły pisz do supportu i czekaj cierpliwie, jak nie odpiszą w ciągu 48 godzin (w weekend wolne więc się nie liczy) pisz znowu, i tak w kółko innej rady nie ma.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nierozumiem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    no właśnie

Uprawnienia umieszczania postów