Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Bank Gildii / Guild bank

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Bank Gildii / Guild bank

Witam, miejsce, a może nawet budynek który będzie stawiał Leader gildii u siebie na wyspie podobnie jak Siedzibę, w której będą przechowywane surowce, da to możliwość zbierania wspólnej ich ilości na zadania gildyjne jak i dla nowych początkujących którzy potrzebują pomocy.
    Przykładowo jest robiona składka monet na dodatkowe miejsca dla członków, zamiast wysyłać je bezpośrednio do założyciela, gdzie jego monety mieszają się z gildyjnymi, "Guild Bank" będzie miał możliwość rejestrowania kto ile wrzucił i jak przysłużył się gildii dodatkowo możliwość udostępnienia wglądu konkretnym osobom upoważnionym Leader/V-leader lub wszystkim.

Tematu podobnego nie znalazłem a w Archiwum nie szukałem,

Pozdrawiam.

Osadnik Awatar Orzel93
    Serwer
    Nowy Świat
    No fajny pomysł , ale ciekawe czy takie coś zrobią .
    Jak narazie na teście pojawiły sie Guild Coins , mozna za nie kupic 3 rodzaje premii , marmur , wyspe piratów i coś jeszcze .

Początkujący Odkrywca Awatar ksiaze
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bez ankiety temat zostanie zamknięty, więc ja dodaj.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Temat już był (znajduje się w archiwum) a ze względu na brak ankiety temat zamykam

Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów